≫ 

Partizan raskinuo ugovor sa Sumom!

Crno-beli se oglasili i poručili da je klub iznad svih

  • 99
sejduba suma

Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan obavestio je danas javnost da je raskinuo ugovor sa svojim fudbalerom Sejdubom Sumom. Razlog za ovakvu odluku, kako je navedeno u saopštenju, je "konstantno kršenje klupske discipline igrača", koje je kulminiralo jučerašnjim oglašavanjem u javnosti i kritikama na račun trenera Stanojevića.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom.

Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor.

FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu!

Ovom objavom je zvanično završena saradnja Partizana i fudbalera koji je pre četiri godine za veliki novac, oko 1.5 miliona evra, stigao kao veliko pojačanje iz Slovana.

Suma je imao svoje blistave epizode u klubu, uspone i padove, međutim od starta tekuće takmičarske godine je u nemilosti trenera Stanojevića zbog nediscipline pa je završio na margini, van udarne grupe koja je iznela najveći teret do sada.

Posle mnogobrojnih spekulacija o njegovom statusu na kraju se i on sam oglasio. Uradio je to preko Instagrama, dao je svoju verziju situacije i svog statusa, usput okrivio Stanojevića za to što je van ekipe, i to ga je skupo koštalo.

Video: Suma potvrdio da je zbog povrede izašao na poluvremenu: Kad to osećam onda ne mogu da završim meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    24. septembar 2021 | 19:37

    Uprava partizana ima ozbiljno dobru taktiku da rasteruje najbolje igrace

  • Sole

    24. septembar 2021 | 19:57

    Predji Suma u zvezdu i zabiberi Stanoju i partizanu......Stanoje je prolupao izgubio kompas ne znam kada je dobio zvezdu.Ćelavi Nikolić je Car za njega......

  • nas trener

    24. septembar 2021 | 20:10

    Bravo stanoje , mi delije ti cestitamo i sve ide po planu..jos se rijesi natka i mi prvaci opet..znas da te ceka premija kao i za kup....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA