≫ 

Otkrivamo detalje raskida Partizana i Sume: Evo šta se desilo kad je bio oči u oči sa Stanojevićem

Neslavan kraj crno-belih i omalenog Gvinejca

  • 62
Sejduba Suma, Aleksandar Stanojević Foto: Marko Jovanović

Sejduba Suma više nije igrač Partizana i to je očekivan epilog posle svega što se deśavalo minulih dana, pa i meseci, jer fudbaler i trener Aleksandar Stanojević nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik.

Suma je danas preko advokata poslao zahtev za raskid saradnje i tražio je da mu se isplati samo zarada za septembar, jer klub prema njemu, sem.plate za pomenuti mesec nije imao nikakva dugovanja.

Svemu je prethodio i sastanak Sume i Stanojevića pred celom ekipom, a pre jutarnjeg treninga, na kome se obe strane rekle šta su imale, bez povišenih tonova, ali je i posle toga je bilo jasno da saradnja ne može biti nastavljena.

Suma će tako postati slobodan igrač, no, moraće da čeka januar da bi našao novi klub, dok će Partizan raskidom.rešiti "kratak spoj" na relaciji trener igrac i pritom će uštedeti oko 700.000 evra koliko bi otprilike Gvinejac zaradio do kraja ugovora.

Ovakav epilog kao da se i mogao naslutiti poslednjih nedelja kada su i narušeni odnosi na relaciji Sume i kluba, trenera Stanojevića.

U Humskoj su dobrano zamerili Gvinejcu što je, nakon meča sa Santa Klarom, otputovao u domovinu tokom reprezentativne pauze (bio povređen), posle čega praktično nije više bio u planovima struke u klubu.

Stanojević ga nije koristio u narednim utakmicama, sporadično je i kritikovao Sumu pred medijima, što je dodatno podiglo nervozu kod igrača čiji je javni ispad, na Instagramu, bio i njegov poslednji potez vredan pažnje kao igrača Partizana.

Video: Prvenstvo je neregularno, Skandal je šta radi Zvezda: Stanojević grmi kao nikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    24. septembar 2021 | 20:04

    Ja ovakvoj kriminalnoj upravi Partizana neverujem kao što neverujem stanojici . Vučelić , Vazura , Iliev i stanojica su napravili od kluba dom penzionera . Jojić , Marković , Miljković , Ostojić , Smiljanić okosnica kluba penzionera . Vučeliću i Vazura dali ste znali za drogu i oružije koje se nalazilo na stadionu . Zašto niste pitali stanojicu zašto se nije radovao kada su momci postigli gol protiv Opajdare ! . UPRAVA NAPOLJE .

  • Zeka

    24. septembar 2021 | 19:38

    Ubedljivo najbolji igrač Partizana, ko šta hoće nek priča.

  • Makijan

    24. septembar 2021 | 20:38

    Samo niko da napise koliko duguju Sumi. Da je Zvezdin igrac vec bi se naveliko znalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA