Stanojević oprezan pred Spartak: "Oni su uvek bili nezgodni za nas"

Pred nama je prava poslastica u srpskom fudbalu

  • 2
Aleksandar Stanojević

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana u nedelju, 26. septembra, dočekuju subotički Spartak u duelu 10-og kola Superlige Srbije. Trener "crno-belih", Aleksandar Stanojević oprezan je pred ovaj meč i upozorava da Spartak nije ekipa koju treba lako otpisati.

Partizan dolazi u ovaj meč posle rutinske pobede protiv Mladosti iz Lučana (2:0), dok su Subotičani pretrpeli poraz od Proletera (2:1), ipak Stanojević naglašava da je Partizan uvek imao problema protiv ove ekipe.

- Oni su nezgodni za nas, prošle sezone je tamo Stevanović odbranio penal u poslednjem minutu, kod kuće smo dali gol iz penala... Oni su jedna dinamična ekipa i imaju izuzetne igrače, nekoliko povratnika u srpski fudbal koji mogu da ugroze gol Partizana, a tu je i njihov trener koji sjajno radi svoj posao. 

Trener Partizana ističe da njegovog ekipi ne bi smelo da predstavlja problem ni to što će im ovo biti peta utakmica u samo 15 dana.

- Mi smo svi vežbali, radili smo da imamo toliko utakmica, pravili smo roster za toliko mečeva i nadali smo se Evropi. S druge strane, vidite da kod mene nema standardne ekipe, svi osim Rikarda su zamenjivi. Na taj način svako se oseća da je važan član tima. Ima tu umornih igrača, povređenih igrača, ali ostali su spremni - zaključio je Stanojević.

Podsetimo, meč između Partizana i Spartaka je na programu u petak, 26. septembra od 20 časova i 15 minuta.

Video: Obradović na pravom mestu i u pravo vreme: Uzalud su domaći tražili faul u napadu, gol je čist

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šurds

    25. septembar 2021 | 21:09

    Ne znam dali se plašiš i od mali mokri lug idi vidiš da te svi puštaju i ti si prvi do izbora

  • Dr

    25. septembar 2021 | 18:08

    Petak 26 septembra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA