≫ 

Za kraj fudbalske subote, najluđa utakmica dana i gol Destra sa flašicom vode u ruci!

Kakav meč na Marasiju između Đenove i Verone - 3:3

  • 0
destro Printskrin: CBS Sports

Kada smo pomislili, bili čak i ubeđeni da smo videli najbolju fudbalsku predstavu u Italiji u subotu, između Intera i Atalante (2:2), stigao je "demanti" iz Đenove gde je bilo još više vatre, još lomova i drame u duelu Grifona i Verone - 3:3 (0:2).

O tome kakav je bio ovaj meč može se videti i smao ako se pogleda kretanje rezultata: od 0:2 za goste do 3:2 za domaće, pa do konačnih 3:3 u 91. minutu!

I to je tek samo mali nagoveštaj svega onoga što se moglo videti sa repertoara dva tima u okviru 6. kola Serije A čiji su protagonisti bili i srpski fudbaleri u dresu gostiju Darko Lazović i Ivan Ilić - obojica kao starteri. Srećnici koji su svedočili ovakvoj utakmici imaće o čemu da pričaju narednih dana, nedelja...

Mada, malo ko je uopšte i pomislio da Verona može izgubiti kontrolu meča posle vođstva od 2:0 koje je bilo na snazi sve do 77. minuta.

A onda - šok za goste iz grada Romea i Julije: tri gola Đenove u režiji Krišita (dva) i Destra u samo osam minuta!

Trenutak za pamćenje priredio je upravo Matija Destro, momenat o kojem se priča najviše posle meča.

Napadač Đenove uspeo je da izvede majstoriju, da postigne gol u trenutku dok je imao flašicu vode u ruci! Negde je pre toga uzeo da se osveži i nije stigao da je se ratosilja, a onda je, nemajući kud, sa bocom krenuo u atak na odbranu rivala. Sjajno je izbacio iz ravnoteže direktnog čuvara, potom filigrantski "bocnuo" loptu i lobovao golmana Verone, za delirijum na tribinama.

I taman kada je Đenova pala u pobednički zanos, kada se klicalo Destru, stigao je "hladan tuš" u 91. minutu i gol Nikole Kalinića, za 3:3 kao pečat ove zaista fenomenalne utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA