≫ 

Ronaldo, šutni penal ako smeš: Golman Vile provocirao Portugalca, ovaj na kraju prepustio udarac Brunu

Mančester junajted se obrukao i doživeo poraz na "Old Trafordu"

  • 3
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Završnica meča protiv Aston Vile dobro je "zabolela" navijače i fudbalere Mančester junajteda. Nakon što su tokom čitavog meča imali jalovu inicijativu iz koje nisu postigli gol, Đavoli su kažnjeni pogotkom gostiju iz kornera, posle kojeg je usledio katastrofalan promašaj Bruna Fernandeša sa bele tačke.

Mnogi su se tada zapitali zašto Kristijano Ronaldo nije preuzeo odgovornost, već je prepustio penal svom sunarodniku Brunu, a kamere su uhvatile i jedan detalj kada su se igrači okupili oko bele tačke. Naime, golman Emilijano Martinez prišao je i provocirao je jednog od najboljih igrača sveta.

Pokazivao je prstom na njega, želeo je da baš Kristijano Ronaldo izvede penal, ako sme, a na kraju se to nije desilo već je odgovornost preuzeo Bruno, na kojeg su navijači još jednom "osuli drvlje i kamenje", pošto bi ovaj poraz mogao dobro da ih košta kada se na kraju sezone bude podvlačila konačna crta.

Naravno, golmanu Vile ne može se apsolutno ništa ne može zameriti, odigrao je taktički perfektno, ušao je u glavu dvojici igrača Mančester junajteda i tako delimično "sačuvao" pobedu u rukama svog tima.

Na taj način je samo dodatno zakuvao stvari u Premijer ligi. Trenutno prvi je Liverpul sa 14 bodova, a jedan manje su sakupili Mančester siti, Čelsi, Mančester junajted i Everton. Da sve bude zanimljivije, Brajton i Houv Albion bi mogao da bude prvi na kraju šestog kola, ako pobedi na gostovanju Kristal Palasu na "Selhurst Parku" u ponedeljak, što bi bila svojevrsna senzacija.

Video: Posle većanja u VAR sobi gosti vode: Radnički ućutkao Lazarevčane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    26. septembar 2021 | 13:52

    Nije prepustio on je stalni izvodjac penala .

  • Zoki ZH

    27. septembar 2021 | 13:24

    Za mene je Fernandes naj iritantniji igrač u Mančesteru.

  • Rocky

    27. septembar 2021 | 10:13

    Gluposti pisete, nista nije prepustio, Bruno izvodi penale tamo. Barem za sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA