Zvezda "osakaćena" na praznom stadionu u Novom Pazaru: Stanković bez četvorice, u glavi već stoji Ludogorec

Crveno-beli će pokušati da nastave niz bez poraza ove sezone

  • 17
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Ekipa Crvene zvezde našla se u "zdravstvenom haosu" sredinom nedelje kada je oko deset igrača ove ekipe bilo zaraženo stomačnim virusom zbog čega je odložen prvenstveni meč na stadionu "Rajko Mitić". Međutim, pred današnji duel sa Novim Pazarom deluje da neće biti toliko problema, pošto je Dejan Stanković uspeo da "iskupi" tim (15.55, Arena Sport 1).

I dalje će strateg Zvezde morati na teren da izvede izmenjen sastav, jer će paralelno kalkulisati za ono što ga čeka u četvrtak u Bugarskoj kada crveno-beli gostuju Ludogorecu. Stanković je istakao da na praznom stadionu u Novom Pazaru (zbog kazne Fudbalskog saveza) neće igrati barem dvojica.

- U nedelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, oni su odsutni i videćemo šta će reći naša medicinska služba. Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Zaista sve rade da mi se stave na raspologanje što pre - rekao je trener Zvezde.

Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Kasnije se saznalo da ni kapiten Milan Borjan, pa ni vezista Nenad Krstičić neće zauzeti svoje pozicije na terenu. To može da oteža posao crveno-belima na poslovično nezgodnom gostovanju u gradu kraj Jošanice.

- Kapiten Borjan je odlično, i ide ka boljem. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro 10 igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme.

Ostali su uspeli da se oporave i da budu u konkurenciji za meč. Videćemo da li će Stanković rešiti da bilo koga od njih startuje ili će ipak odlučiti da im šansu da kroz izmene, kako bi im dodatno sačuvao energiju za meč sa Ludogorecom. U napadu se očekuje Lois Dioni, a od starta se treba nadati i Rišairu Živkoviću.

Među stativama posle dužeg vremena možemo videti i Zorana Popovića, jer je pored Milana Borjana i drugi golman Miloš Gordić "zakačio" stomačni virus, pa postoji bojazan da se nije dovoljno oporavio.

U poslednjih nekoliko godina Zvezda doduše nije imala toliko problema kao ranije. Prošlog februara slavila je rezultatom 1:4, a domaćin je poslednji put "zaustavio" crveno-bele davnog 4. aprila 2015. godine kada je bilo 2:1. Međutim, sada se nalaze u seriji od dve pobede kod kuće (protiv Radničkog iz Niša i Metalca) i želeće da nastave tu lepu seriju. Bodovi su im uz to i više nego neophodni u borbi za opstanak.

NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA (15.55, Arena Sport 1)

Stadion: Gradski stadion u Novom Pazaru

Sudija: Lazar Lukić

OČEKIVANI SASTAVI

NOVI PAZAR (4-3-2-1): Vujanac - A. Islamović, Pavišić, Kojčić, Vlajković - Mihajlović, Lončar, S. Islamović - Dimić, Ratković - Aganspahić

CRVENA ZVEZDA (4-1-3-2): Popović - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo - Ivanić, Kanga, Katai - Živković, Dioni

Video: Posle većanja u VAR sobi gosti vode: Radnički ućutkao Lazarevčane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    26. septembar 2021 | 09:41

    Ionsko vam Pazar nikada bod nije ni uzeo, bratski klub.

  • Jogogo

    26. septembar 2021 | 09:31

    zvezda je osakacena u startu joj je trener Dejan Stankovic,mali covek i trener a veliki igrac!

  • goran

    26. septembar 2021 | 11:46

    kome licemerstvi od stankovica,OSAKACENI SMO🤔🤔🤔,pa sa omladincima da igraju u nasoj ligi svi ce im se sklanjati,sve osim unedljive pobede zvezde i da igra sa petlicima je IZNENADJENJE,ona NE SME ni da odigra nereseno,A KAMOLI izgubi,to bi bila proglasena nacionalna zalost od predsednika drzave,jos od novog pazara🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA