Sa Sitijem je osvajao titule, a potom je optužen za doping: Samir Nasri okončao fudbalsku karijeru

Bivši fudbaler Francuske rešio da je "dosta"

  • 0
Samir Nasri

Foto: Profimedia.rs / Andrew Yates / PA Images

Nekadašnji reprezentativac Francuske, Samir Nasri objavio je kraj karijere u razgovoru za tamošnji "Žurnal du Dimanš". Nakon što je bio suspendovan na godinu i po dana 2018. godine, nikada nije uspeo da se na pravi način vrati najpopularnijem sportu na svetu i "presekao" je da je tako najbolje.

On sada radi kao komentator na francuskom sportskom kanalu "Canal+", a i dalje tvrdi da se nikada neće pomiriti sa kaznom koju su mu propisali i tako ga označili varalicom.

- Dali su mi vitamine kada sam bio bolestan. Nije fer, nikada nisam uzimao nikakvu drogu ili nedozvoljeno sredstvo. Ovo me je zaustavilo - podseća se Nasri.

Po povratku u Vest Hem, koji je tada bio pod vođstvo Manuela Pelegrinija, tri puta je doživeo povredu, pa se preselio u Anderleht kod nekadašnjeg saigrača iz Mančester sitija, Vensana Kompanija. Međutim, tada je izbila korona i sezona nije ni dovršena.

Francuz je rekao da se ne bi vratio u neki drugi klub u rodnoj zemlji osim Marselja, a pošto nije postojala želja za obostranom saradnjom, odlučio je da okači patike o klin. Upravo u ovom klubu je napravio veliki iskorak, a potom je bio važan šraf Arsenala i Mančester sitija u Premijer ligi, gde je osvojio i dve titule.

Video: Istorijski prvi gol TSC-a na novom stadionu, u režiji povratnika u srpski fudbal Rajkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA