Juventus i dalje štuca, ali barem pobeđuje: Sampdorija pretila, Dibala sa povredom u suzama napustio teren

Samo kratko je delovalo da će crno-beli upisati laku pobedu u italijanskom prvenstvu

  • 0
Paulo Dibala Foto: Tanjug / AP

Nije to više onaj Juventus koji je dominirao italijanskim terenima. Od odlaska Kristijana Ronalda u Mančester junajted, ekipa iz Torina izgleda jako "bledo" i muči se da savlada rivale čak i iz donjeg dela tabele. I dok višestruki šampion Italije traži način da se vrati na one stare, dobre staze, uspeo je da se izbori sa Sampdorijom u matine terminu 6. kola Serije A - 3:2 (2:1).

Ruku na srce, Juventus večeras jeste bio bolji rival od Sampdorije napadački, ali je ponovo dopustio da neke "dečije greške" u odbrani uvedu utakmicu u dramu, iako to nije moralo da se desi. Na kraju, bodovi se pišu i Stara dama više nije u donjem delu tabele.

Poveli su domaći preko Paola Dibale u 10. minutu utakmice, ali fudbaler Juventusa neće po dobrom pamtiti ovaj meč, pošto se povredio već u 21. minutu kada je napustio teren u suzama. Saigrači i stručni štab su ga tešili, pa deluje da povreda nije naivna.

Juve je duplirao prednost preko Bonućija u 43. minutu sa bele tačke, ali je Sampdoriju u meč vratio Maja Jošida samo jedan minut kasnije na asistenciju Kandreve. Drugo poluvreme donelo je još jedan gol Juventusa preko Lokatelija iz 57. minuta, pre nego što je tačku na sve stavio Kandreva u 83. minutu kada je pokušao gostima još jednom da vrati veštačko disanje.

Ipak, Sampdorija do kraja nije imala snage za kompletan preokret, pa se kući vraća sa drugim uzastopnim porazom, čime ostaje na 14. mestu sa mogućnošću da sklizne za još koju poziciju nakon nedeljnih utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Fudbaleri Vojvodine tražili penal, sudija čekao odgovor iz VAR sobe: Asistencija je ubrzo stigla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA