≫ 

Flora jedva do boda pred dolazak Partizanu, zakazao glavni strelac, spas stigao u 81. minutu

Tim iz Talina ukočio u borbi za titulu

  • 2
FK Flora Talin, Liga konferencija Printskrin: Youtube / SustainableBeach

Fudbaleri estonske Flore remizirali su sa Tulevikom u gostima u okviru 25. kola domaćeg šampionata, rezultat je bio 2:2, što je na kraju srećan epilog po favorizoane goste jer su uspeli da anuliraju prednost rivala koji je do 76. minuta imao 2:0.

Gosti, koji u čevrtak igraju u Humskoj protiv Partizana u 2. kolu Lige Konferencija, igrali su u gotovo najjačem sastavu, napad je predvodio prvi strelac tima i lige Sapinen (18 golova), međutim nije se ovog puta istakao, a i domaći sastav se pokazao kao tvrd orah po tim iz prestonice.

Bez golova je završeno prvo poluvreme, a onda, u roku od samo tri minuta (61. i 64.) Tulevik je zadao dvostruki udarac Flori preko Jukama i Saga.

Gosti posle toga nisu imali kud, sve karte su bacili na napad što im je i donelo rezultat, istina ne onaj po koji su došli na ovo gostovanje, ali s obzirom na okolnosti - na kraju i odličan.

Egal Flori doneli su Aliku u 76. minutu i Kusk u 81.

Posle ovog meča Flora je druga na tabeli, Levadija vodi sa devet bodova više i dve utakmice više.

Podsetimo da je predstavnik Estonije u Ligi Konferencija u prvom kolu ovog evropskog takmičenja poražen od Genta na svom terenu 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA