≫ 

"Meni ovako nikad ne dodaje": Embape "uhvaćen" kako ogovara Nejmara, žalio se saigraču na Brazilca

Francuz očito nije najsrećniji

  • 5
embape Foto: twitter/Fze032

Pari Sen Žermen je u subotu upisao i osmu uzastopnu pobedu u francuskom šampionatu, ekipa Marusija Poketina dominira, ali daleko da je sve tako idealno u taboru prenatrpanom zvezdama.

Jednoj od njih, očito, nije sve po volji...

Naime, kamere francuske televizije uhvatile su u subotu nezadovoljnu reakciju Kilijana Embapea negde pred kraj utakmice sa Monpeljeom (2:0). Francuski fudbaler se požalio saigraču Gaju da mu Nejmar "nikad ne daje takve lopte kad je na terenu", aludirajući na asistenciju Brazilca za strelca Drakslera.

Nemac je dao gol u 89. minutu, minut po ulasku u igru, kada je sa terena izašao i Embape. Čim je seo na klupu, PSŽ je dao drugi gol posle kombinacije Nejmara i nemačkog fudbalera, i baš ta akcija je navela Francuza na pomisao da Brazilac nije tako darežljiv sa loptama kada je on sa njim na terenu.

Podsećamo da Embape nije jedni nezadovoljan u ekipi, postoje spekulacije da je i Đanluiđi Donaruma u sličnom raspoloženju zbog toga što Kejlor Navas brani pre njega jer je deo "južnoameričkog klana", najuticajnijeg u svlačionici.

Nedavno je i najveća zvezda ekipe Lionel Mesi imao nervoznu gestikulaciju za vreme uzakmcie, zbog toga što ga je Poketino izvukao iz igre.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSANAC

    26. septembar 2021 | 23:28

    Decko bjezi u Real jer tu nista neces moc uradit protiv Mesija i Neymara.

  • Mira

    26. septembar 2021 | 21:19

    Pa kad ketenu daju mesečmo pola milijona evra da bude fin sa navijačima i fanovima ja bi mu sjanjijo plato ako nebide teo to

  • Vlada grobar

    26. septembar 2021 | 22:44

    Bravjo Miro svakaja ti tebi bila cast na ovomoje sro si reklaaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA