≫ 

Stanojević najavio nesvakidašnju tribinu, pozvao sve Grobare, odgovaraće i na teorije koje kruže o njemu

Trener fudbalera Partizana postavio je samo jedan uslov za sve koji misle da dođu - da obavezno imaju neki crno-beli deo garderobe

  • 43
aleksandar stanojević

Foto: MN Press

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je u nedelju uveče, nedugo posle spektakularne igre i pobede njegovog tima protiv Spartaka (5:0), da će u utorak (28. septembar) održati tribinu na kojoj će biti na raspolaganju svim navijačima crno-belih starijim od 16 godina.

Stanojeviću će svi koji se odazovu moći da postave sva moguća pitanja vezana za aktuelne teme, i da će im on i na sva odgovoriti, a neće se libiti i da priča na temu teorija koje o njemu kruže po društvenim mrežama, koje se između ostalog serviraju sa pojedinih jutjub kanala.

U svakom slučaju, može ovo biti vrlo zanimljiva tribina sa trenerom Partizana u glavnoj ulozi.

Evo i kako je on najavio taj događaj.

- Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar - rekao je Stanojević i dodao:

- Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima - dodao je.

Mesto i vreme održavanja tribine biće naknadno određeno.

Video: Svi se oko njega raduju a on smrknut: Čudna reakcija Stanojevića na gol Natha, Stanković je samo seo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suvi list

    27. septembar 2021 | 00:14

    Da li te je sramota kada se pojavis na aerodromu Nikola Tesla i glumis ludilo tako sto se deres radnicama koje tamo rade. Morace mama da krene sa vaspitanjem ispocetka........SRAM TE BILO!!!!!

  • Čik

    27. septembar 2021 | 00:33

    Dodji Panticu da ti cika Sale da bonu

  • Zvele

    27. septembar 2021 | 07:40

    Teška prevara od trenerčića .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA