Stanojević staje pred Grobare: Bez dopisivanja preko društvenih mreža, sutra u Humskoj odgovara na sva pitanja

Strateg crno-belih želi da raščisti sve nedoumice i sumnje u rad kluba

  • 21
Aleksandar Stanojević

Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana započeli su novu sezonu gotovo na perfektan način. Odavno igrači iz Humske nisu igrali sa toliko samopouzdanja, pa deluje da bismo do kraja mogli da imamo jako interesantnu šampionsku trku, koju će rešavati samo nijanse.

Ipak, dešavanja u poslednjih nekoliko dana, pre svega vezana za odlazak Sejdube Sume, a potom i za odlaganje pojedinih utakmica u Superligi Srbije, podigle su temperaturu u Partizanu do tačke ključanja.

Baš zbog toga, trener Partizana, Aleksandar Stanojević rešio je da stane pred sve navijače i novinare i odgovara na pitanja koja “muče“ javnost tokom sutrašnjeg dana od 14.00 časova. Crno-beli su stoga uputili poziv svima kojima su boje ovog kluba u srcu na otvorenu tribinu, gde će moći da postave bilo koje pitanje aktuelnom strategu kluba iz Humske ulice.

- Crno-bela boja ti je u srcu, ali si pun sumnji i imaš milion pitanja? Pozivamo te da sve svoje nedoumice, predrasude i pitanja, umesto na društvenim mrežama Twitter, Instagram, Tik Tok, Facebook i YouTube, izneseš i postaviš uživo šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, na otvorenoj tribini, u utorak 28. septembra 2021. godine od 14.00 časova.

- Jedini uslov je da si pravi Grobar, da imaš više od 16 godina i da na sebi tog dana imaš nešto crno-belo. Ne iz fotelje, već sada tet-a-tet sa Aleksandrom Stanojevićem. Mesto: Košarkaška sala stadiona, ulaz Istok – Press, Humska 1. Obavezno nošenje maski i poštovanje covid-mera – stoji u saopštenju Partizana.

Video: Stanojević pun pohvala za igrače polse pobede od 5:0 nad Spartakom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA