Najluđe dogovoren transfer! Trener mi je rekao "Radi šta hoćeš, možeš da piješ i izlaziš u klubove"

Horhe Sampaoli je imao posebne metode da ubedi bivšeg reprezentativca Francuske

  • 2
Horhe Sampaoli

Foto: Valery Hache/AFP/Profimedia

Samir Nasri je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih veznih fudbalera sveta, tokom vikenda je ozvaničio i kraj karijere. Fudbaler koji je tokom karijere igrao za Arsenal i Mančester Siti, svoj puni potencijal nije pokazao do kraja zbog raskalašnog noćnog života koji su pratili alkohol, lake žene, a svojevremeno je pao i na doping testu.

Sunovrat njegove karijere desio se tokom perioda kada je bio igrač Sevilje, a tamo je došao posle nagovaranja Horhea Samapolija, koji danas trenira Olimpik Marselj.

Temperamentni argentinski trener, koji je i sada u Francuskoj pokazao "vrelu latino krv" tokom jednog sukoba njegovih fudbalera sa navijačima Nice, imao je posebne metode za ubeđivanje Nasrija da potpiše za Sevilju.

- Sampaoli me je mnogo voleo. Jednom mi je rekao, dođi u naš tim, možeš da piješ, izlaziš u klubove, radi šta hoćeš, ja ću da te pokrijem. Jedino što ti tražim je da igraš dobro za vikend - rekao je svojevremeno Nasri.

Ipak, upravo tokom igranja za Sevilju Nasri je doživeo sunovrat, jer je tokom jednog tretmana u Los Anđelesu dobio vitaminsku injekciju gde je bila prekomerna doza, što nije dozvoljeno po anti-doping pravilima, nakon čega je dobio suspenziju od 18 meseci, što mu je bukvalno uništilo karijeru.

Pogledajte i kako danas izgleda doktorka Džamila Sozahdah, koja je Nasriju ubrizgala injekciju i faktički mu uništila karijeru.

Mučio se Liverpul u prvom kolu protiv Milana i slavio sa 3:2, a ako večeras (21.00) kao gost savlada Porto biće blizu osmine finala. Kvota na dvojku je 1,75, na duplu šansu 1X 2,20, a na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    28. septembar 2021 | 13:10

    Kako moze dobro da odigra za vikend ako pije preko nedelje,provodi se i ne trenira?!

  • Rade

    29. septembar 2021 | 07:54

    Trener je ozbiljan " šaban"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA