≫ 

Pogledajte kako je Stanojević zaplakao pred Grobarima koji su došli da ga pitaju sve što žele

Mnogo emocija skupilo se kod trenera Partizana u obraćanju pred navijačima

  • 7

Video: Stanojević zaplakao pred Grobarima

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da održi "otvorenu tribinu" u Humskoj, gde je pozvao sve navijače crno-belih koji imaju bilo kakvo pitanje da dođu i postave mu ga u lice i da je spreman da odgovara na svako njihovo pitanje.

Povod za ovakvu tribinu bile su spekulacije i razne poruke sa društvenih mreža i neke navodne kontroverze o Stanojeviću, koje je on želeo da raščisti za sva vremena.

Stanojevića je sve to pogodilo, napadi o Sumi, o tome zašto se nije radovao na večitom derbiju, optužbama da je rasiste...

Dok je odgovarao na pitanja Stanojević je na trenutak zastao, a onda i zaplakao, nakon čega je dobio aplauz navijača, nakon čega je istakao koliko igračima znači podrška sa tribina.

- Mnogo nam znači sva podrška. Ne treba meni da sedim ovde, ali želim da vam pokažem koliko meni i svakom igraču znači podrška. Počeli smo utakmicu sa Dunajskom Stredom, ja sam posle 10 godina u Srbiji, bila je negativna energija, nešto se dešavalo.

- Niti nekog branim niti išta, jednostavno su se igrači loše osećali, nismo mogli da igramo. Počela utakmica sa Sočijem, evo sad se naježim na tu atmosferu. Santa Klara isto, nosi vas ta atmosfera. Ne treba meni ovo da ja tu nešto pričam, ali vi niste svesni koliko nam svaki aplauz znači. Partizanovu decu vraćam u klub samo jer strašno osećaju klub. Došao sam sa 13 godina u Partizan, ovde smo igrali i košarku...

Aleksandar Stanojević

Foto: Marko Jovanović

Oglasio se i povodom optužbi da je navodno rasista i da ne voli tamnopute igrače.

- Spočitava mi se da ne volim strance, a oni su bili ovde i pre deset godina i biće za deset godina i neke sam voleo više od naših igrača. Svuda imate zadovoljne i nezadovoljne igrače. To je normalno. Ja sad u ekipi imam 6-7 domaćih igrača koji su mnogo nezadovoljni. Uvek će se neko javiti da je nezadovoljan ili zadovoljan. Ja nisam imao nikakav problem sa Sumom. Ja nikad neću reći lošu reč za igrača Partizana. Važno je samo da napravimo komunikaciju. Ali ne možete sa svima.

- Naša ideja je da svi zajedno podržimo fudbal u Srbiji. Da ne budemo agresivni, da iz pozitivne i dobre priče podržimo i repreentaciju. Ali ako osetimo da smo ugroženo onda ćemo se boriti i rukama i nogama i svim silama.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    28. septembar 2021 | 15:37

    Kpja frakcija?

  • Zar je bitno

    28. septembar 2021 | 15:23

    Koliko malo grobara ima govori to što su pravili neku lažnu konferenciju u sali za 30 ljudi. Idi malo kod tvog pantica. On da te malo ispituje. Kao sektas sektasa....

  • Alex

    28. septembar 2021 | 15:15

    Kme kme kmeeeeee.... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA