≫ 

Stanojević priznao da je ponudio ostavku posle meča sa Zvezdom, pa poručio: "Teško ću ostati posle sezone"

Trener Partizana otkrio da ima veliku potrošnju

  • 25

Iako je Partizan trenutno prvi na tabeli Superlige i igra grupnu fazu Lige Konferencija, Aleksandar Stanojević nije siguran da li će i sledeće sezone biti na klupi crno-belih.

To je upravo on sam otkrio na tribini koju je organizovao kako bi odgovarao na pitanja navijača o tekućim temama koje su vezane za klub iz Humske.

- Nisam siguran, želim da završim na najbolji mogući način, ali teško, teško. To je strahovita potrošnja. Videćemo kako će i u kom pravcu ići. Svako bi želeo da doživi sudbinu Ljubiše Tumbakovića, čovek koji nas je naučio šta znači Partizan. Ja sam osam godina bio u inostranstvu, od toga pet godina u Kini. Stvarno ne moram da idem u inostranstvo, najsrećniji bih bio da ostanem pet ili deset godina. Ali to je mnogo teško - odgovorio je Stanojević na pitanje oko ostanka u Partizanu, a zatim priznao da je letos ponudio ostavku upravi:

- Imali smo 19 pobeda, stabilizovali se i potom izgubili finale Kupa. Izgubili smo finale protiv Zvezde i podneo sam ostavku, iskreno, kad sam došao u klub. To je bio moralni čin, jer Partizan mora da osvaja trofeje i ulazi u Evropu. I ja sam iskrenu ostavku dao i otišao. Ljudi iz kluba su me vratili, nema potrebe da patetišem. Nema alibija.

- Mi možemo da uzmemo titulu. I to mi je najveći izazov. Možemo da osvojimo i Evropu, ali ovo mi je jedina želja, najveća želja. Jednom prijatelju sam rekao 'Je l' moguće da ti misliš da ne možemo da uzmemo titulu?'I on mi kaže 'nema šanse da nam dozvole da uzmemo titulu'. Ma neću to da slušam. Kako je Marko Nikolić uzeo titulu? Uvek će neko nešto reći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    28. septembar 2021 | 16:23

    Taj Ljubiša Tumbaković (LJ.T.) je bio tu toliko dugo i osvojio toliko titula, jer je pored sebe na klupi imao Tomislava Karadžića a sudijskoj organizaciji Tata Bogija, bog neka im oprosti grehe. To su bila vremena sumraka i sunovrata fudbala u Srbiji. E, ti naduvenko, u takvoj Srbiji i samo sa takvima pored sebe možeš da ponoviš ono što je fikus od trenera LJ.T., ostvario, jer su njemu titule poklonjene odnosno date na tacni.

  • Grobari Ulcinj

    28. septembar 2021 | 15:55

    Ajde sad lepo Stanoje u miliciju i lepo da kazes ko nam to ne da da osvojimo titulu? Ili vec jednom reci jasno i glasno ili cuti i radi i osvoji je posteno..

  • Zvele

    28. septembar 2021 | 17:02

    Pa ovaj je odlepio načisto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA