≫ 

Stanojević objasnio zašto se nije radovao golu protiv Zvezde: Kako da skačem kad sam mu pre toga svašta rekao?

Trener crno-belih otkrio da je imao sukob sa Nathom malo pre gola

  • 2

Na tribini koju je organizovao kako bi odgovarao na pitanja navijača, trener Partizana Aleksandra Stanojević otkrio je zašto se nije radovao golu protiv Crvene zvezde na 165. večitom derbiju!

Podsetimo, Stanojević je imao krajnje čudnu reakciju polse gola Natha u finišu prvog poluvremena - što je izazvalo velike polemike na društvenim mrežama. Pogotovo kod navijača crno-belih.

- Kad date gol na teškim utakmicama, znate vi gde vam je 90. minut? Vi da se radujete, a utakmica ko godina traje... Rekao sam momcima, stalno smo neka alibi priča, da pokažemo da smo bolji, ali Zvezda nam beži deset bodova. Ja neću to. Onda nemaš pritisak. Nego sam im rekao sad im pokaži kad možeš da im pobegneš na pet bodova. Izlazimo na derbi - sramotno! Polupreplašeno, neki respekt... To je najveće razočaranje koje sam doživeo. Imaš dva boda prednosti, imaš svoj stadion, a mi počeli kao da smo četvrti na tabeli - rekao je Stanojević i dodao:

- Natho posle radi neke taktičke stvari koje sam mu rekao da ne radi, na njega nikad ne vičem. Pametniji, zna bolje fudbal od mene. Ja sam mu tad rekao svašta! Vrištao na njega, on posle minut postiže gol. I sad zamislite mene kao idem i skačem u situaciji kad sam mu svašta rekao. A voleo bih da ste me videli kad je trebalo da postignemo gol i završimo derbi... Tako da, nemojte molim vas da pomišljate na neke gluposti.

Video: Stanojević se rasplakao pred Grobarima

(Telegraf.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cilca

    28. septembar 2021 | 22:04

    Sale najbolji si. Sve najlepše od srca od jedne grobarke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA