Određen termin za jednu od utakmica Superlige koja je odložena zbog stomačnog virusa

Reč je o meču između Radničkog i Metalca

  • 2
Radnički Niš - Proleter, penal Foto: Printscreen/Arena Sport

Tokom prethodne sedmice zbog zdravstvenih problema koje su imali pojedini klubovi u Linglong Superligi Srbije odložene su tri utakmice 10. kola.

Radnik iz Surdulice, Radnički iz Niša i Crvena zvezda bili su pogođeni stomačnim virusom, pa su njihovi susreti protiv TSC-a, Metalca i Voždovca pomereni za druge termine.

Zajednica Superligaša “probila je led“ i odredila je termin za jednu od odloženih utakmica, pa će se susret Radničkog iz Niša i Metalca iz Gornjeg Milanovca odigrati u četvrtak sa početkom od 16.30 časova.

Još nije jasno kada će se igrati susreti između Zvezde i Voždovca, odnosno Radnika i TSC-a, pošto Zajednica nije dala konkretan termin. Jasno je da će crveno-beli morati da se uklapaju i sa rasporedom evropskih utakmica.

Video: Obradović na pravom mestu i u pravo vreme: Uzalud su domaći tražili faul u napadu, gol je čist

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devil 👿

    28. septembar 2021 | 19:57

    Zvezda, Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice?! Hm?! Baš čudan taj stomačni virus. Ko misli da je ovo slučajnost taj je verovatno pao sa Marsa.😁

  • M.D.

    29. septembar 2021 | 07:40

    Nedostaje još Grafičar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA