Šefild i Jokan doživeli prvi poraz posle četiri kola: Midlzbro za manje od 30 minuta "istupio" Oštrice

A taman je ušao u seriju...

  • 1
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

Večeri kada se igra Liga šampiona, protkane su i utakmicama najjače druge lige na svetu - Čempionšipa, koji je često ispraćen i u Srbiji zbog trenera koji vode svoje klubove, kao i zbog Aleksandra Mitrovića koji je postao "kralj" ove lige. Međutim, ovo izdanje nije baš preterano lepo, pošto je Slaviša Jokanović sa svojim Šefildom poražen od Midlzbroa sa 2:0, dok će ostali Srbi morati da sačekaju svoj red i tek izađu na terene u Engleskoj.

Slaviša Jokanović je poznat po svojim nastupima u Čempionšipu, uspeo je čak dve ekipe da uvede u Premijer ligu - Votford i Fulam.

U novu misiju je krenuo sa Šefild Junajtedom, međutim, ne ide baš sve po planu.

Loš početak sezone, potom je usledila serija od četiri utakmice bez poraza, da bi na kraju konačno poražen od Midlzbroa sa 2:0.

Na svom Riversajd parku, Midlzbro je relativno lako došao do pobede, prvo je Votmor postigao gol u devetom minutu, a onda je u 37. Mekner postavio konačnih 2:0.

Kod ostalih utakmica, VBA je ubedljivo slavio protiv Kardifa u Velsu sa 4:0, gde je Aleks Muvat postigao prelep gol iz volej udarca sa nekih 20 metara.

Hadersfild je "sačuvao" svoj teren protiv Blekburna (3:2), Hal i Blekpul, odnosno Preston i Stouk su podelili bodove sa identičnim rezultatima (1:1), dok je KPR bio bolji od Birmingema sa 2:0.

Utakmice Aleksandra Mitrovića i njegovog Fulama protiv Svonsija, kao i Redinga, koji s klupe predvodi Veljko Paunović, protiv Derbi Kauntija su na programu u sredu, 29. septembra od 20 časova i 45 minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kajević postigao nikad lakši gol za izjednačenje Čuke protiv Radnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA