≫ 

Ognjen Vranješ dospeo u novi skandal, reagovala i UEFA: "Neće igrati dok ne sakrije tetovažu Vojvode Đujića"

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine očigledno uživa u tome da se njegovo ime vezuje za neke nefudbalske stvari...

  • 64
Ognjen Vranješ Printskrin: Youtube/BolaGR

Doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, ujedno i predvodnik odbrane AEK-a, koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, Ognjen Vranješ neće moći da nastupa u evropskim utakmicama ukoliko ne pokrije tetovažu Vojvode Đujića koja mu se nalazi na desnoj ruci, poručili su iz UEFA-e.

Ognjen Vranješ je već neko vreme jedan od "nestašnijih" momaka u svetu fudbalu, upravo zbog njegovog ponašanja van terena, dok su sada zbog njegovih odluka i činova morali da reaguju i iz Uefe, gde su ga optužili da je igrao sa motivima koji podstiču na fašizam.

Naime, na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija između Veleža i Aeka, Vranješ je igrao i na njegovoj desnoj ruci se mogla videti tetovaža Vojvode Momčila Đujića, što je nateralo i krovnu fudbalsku organizaciju da reaguje i pokrene postupak protiv ovog fudbalera.

Ista tetovaža je i razlog zašto je Ognjen Vranješ napustio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pošto je pritisak od strane navijača na njega bio ogroman.

Spornu tetovažu možete videti na slici ispod, gde ju je fudbaler jasno istakao.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

Video: Vranješ dočekan kao bog u Atini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša D.

    30. septembar 2021 | 08:41

    SRAM VAS BILO !!! Sramota je da se na ovakav način piše o Đujiću koji je u to vreme spasio mnogo srpskih duša od pokolja u Kninskoj regiji. Opet se pokazalo da Srbi sa ove strane Drine ne poznaju istoriju srba. Gospodo, čitajte knjige ....one u kojima piše istina.

  • vuk

    30. septembar 2021 | 08:47

    eto UEFA odmah, a kad siptari prave orla nikom nista kad nose na sebi OVK tetovaze nista.kad mandzukic poz gotovinu i to je ok..a cim srbin onda skandal..

  • Sale

    30. septembar 2021 | 08:07

    Sram vas bilo, to ste od ustaša preuzeli "Krvavi pop od Strumice", jedino su ga oni tako zvali. Kriv je jer je spasao desetine hiljada Srba u Dalmaciji, jel ga zato i vi proglasavate zlocincem?!?!?! Da je pustio da kolju Srbe i odvode u logore, kao sto su pustili partizani na Kordunu, Banini, Lici, e onda bi bio dobar, a posto je sacuvao narod, onda je zlocinac, jel tako bagro ovavna?!?!?; On imao logor, sto ne kazete gde se tacno nalazio, koliko ljudi je bilo u njemu?!?! Lazi su uvijek povrsne i oskudne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA