≫ 

Konte poslao poruku Tuhelu i Čelsiju: "Ne koristite Lukakua kako treba, uradite ovo i bićete nezaustavljivi"

Da li će ga Nemac poslušati?

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Romelu Lukaku je ovog leta prešao iz Intera u Čelsi, međutim, iako se očekivalo da će Belgijanac dominirati i postizati golove kao traci, on je zatajio u četiri vezane utakmice, a Čelsi je poražen od Juventusa u utakmici drugog kola Lige šampiona sa 1:0. Problem golgeterske apstinencije je u tome što ga u Čelsiju ne koriste na pravi način, bar tako razmišlja italijanski trener Antonio Konte.

Konte je sarađivao sa Lukakuom u Interu, gde ga je pretvorio u "zver" za koju je Roman Abramovič izdvojio 115 miliona evra, kako bi ga vratio na "Stamford Bridž".

Ne bi se smelo reći da Belgijanac ove sezone ima lošu statistiku, postigao je tri gola na pet utakmcia koliko je odigrao, ali ipak, prethodne četiri utakmice ne zna za gol.

Gorepomenuti stručnjak, Anotnio Konte, "optužio" je Tuhela i naveo da je on problem zašto Lukaku ne igra kako se od njega očekuje.

- Trener je dobar ukoliko pomogne igračima da napreduju. Mislim da smo mi uradili odličan posao sa Lukakuom. On je specifičan igrač, opasan je u kaznenom prostoru, a i neverovatno je brz. Ako imate takvog igrača, morate da ga koristite, a mislim da u Čelsiju još ne znaju kako da to rade. Ako shvate kako da ga iskoriste, biće favorit u Ligi šampiona - istakao je Konte.

Posle pobede na Kipru, Partizan večeras (18.45) dočekuje estonsku Floru u Ligi Konferencija i ima priliku da se s nova tri boda značajno približi proleću u Evropi. Kvota na keca je 1,23, a na kombinazziju 1&3+ 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Flora.

Video: Vi Srbi, vi ste ludaci, unikatni: Administrator Instagram stranice 433 za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA