≫ 

Ambiciozni Terzić: Cilj je da donesemo direktan plasman u LŠ i sigurnih 20 miliona evra svakog septembra

- Zvezda je ponovo evropski gigant - poručio je generalni direktor crveno-belih

  • 84
Zvezdan Terzić, Nova Kancelarija Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je u Razgradu savladala šampiona Bugarske na njegovom terenu u drugom kolu Lige Evrope. Dovoljno da generalni direktor Zvezdan Terzić konstatuje kako su se crveno-beli vratili ove jeseni u krem evropskog fudbala.

- Zvezda je ponovo evropski gigant, niže pobede u ozbiljnim evropskim takmičenjima i nalazi se na 39. mestu UEFA rang liste, što je najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Doneli smo srpskom fudbalu mnogo bodova i trenutno smo na 12 mestu u Evropi, što Srbiji od 2023. godine donosi dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Naš cilj je da novim pobedama u narednom periodu donesemo Srbiji proboj na 11. poziciju, direktan plasman u Ligu šampiona i sigurnih 20 miliona evra svakog septembra - rekao je Terzić Tanjugu.

Prešli smo neverovatan put za ovih sedam godina, od mraka na stadionu do utakmica sa najvećim evropskim klubovima, dodao je Zvezdan.

- Do pre par godina smo bili srećni da odigramo poneku prijateljsku međunarodnu utakmicu na našem stadionu. Sada možemo da se pohvalimo da smo u prethodnih pet sezona odigrali neverovatnih 70 zvaničnih evropskih utakmica. Evropa opet kao nekad sa velikim poštovanjem izgovara ime Crvene zvezde.

Iako su najvatreniji navijači sa severa za nedelju i prvenstveni meč sa Metalcem najavili protest protiv pojedinaca iz klupskog rukovodstva, Terzić kaže da je armija navijača presrećna uspesima njegovog tima.

- Video sam da je armija Zvezdinih navijača od Kanade do Australije presrećna onim što smo postigli i onim što tek treba da usledi. Pokazali smo koliko kvalitetnih igrača imamo, jer ko god u datom trenutku ne može da bude u konkurenciji, imamo pravu zamenu i naravno razloga da uvek i protiv svakog verujemo u pobedu. Sve to je rezultat ukupnog poslovanja kluba u proteklih sedam godina - ističe Terzić.

Kako je naveo, činjenica da za ova tri meseca Zvezda ima više od 12.000 članova sa plaćenom članarinom takođe potvrduje da se izuzetno uspešno radi.

- Svake nedelje ili svakog meseca otvorimo po jedan klub navijača pa smo i na tom polju sve jači. Mnogo je razloga za zadovoljstvo, a ono što je najvažnije puno razloga za optimizam u vremenu koje je pred nama i u duelima koji nas čekaju, što u Evropi, što u domaćem šampionatu. Još jednom, čestitam svim igračima i stručnom štabu na čelu sa našim Dekijem Stankovićem na fenomenalnim rezultatima, a našim vernim navijacima obećavamo još mnogo radosti. Crvena zvezda je opet velika u evropskim razmerama - zaključio je Zvezdan Terzić.

Video: Zvezdan Terzić održao govor na svadbi sina i nahvalio snaju Valentinu: Osvojila nas je od prvog dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vandal

    1. oktobar 2021 | 19:05

    Ti sledeci septembar na slobodi neces docekati

  • BOJAN

    1. oktobar 2021 | 19:20

    20 munuta bojkota brale protiv Metalca sad je dosta zapitaj se...

  • Lazar

    1. oktobar 2021 | 20:17

    Kako se našao prozvanim posle saopštenja navijača? 5 godina Evrope a dug 80 miliona??!! Kojih 20 miliona od LŠ? Klub to ne vidi, kako i zbog čega? Prodaja igrača od 1 milion eura. Klub živi od toga zadnjih 50 godina. A ti ne možeš nikoga da prodaš. Ovo nije PSG ili Man City!!!!! Nismo ludi doktore!!! Zvezda je život, ovo nije OFK Beograd! Podrška za Dekija i igrače, bagra iz uprave napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA