Napredak sramno isprozivao Partizan i to uz snimak gde se vidi da je penal opravdano ponovljen

Moraće Kruševljani da povedu računa kome daju na upravljanje profile na društvenim mrežama

  • 46

Velika bura digla se u Kruševcu, gde je Partizan savladao Napredak sa 1:0 golom Rikarda Gomeša sa bele tačke. Gol je pao u 12. minutu, nakon što je prethodno upravo Rikardo oboren u kaznenom prostoru od strane Mitra Čukovića, koji je dobio direktan crveni karton.

Rikardo je promašio penal, što je izazvalo erupciju oduševljenja među navijačima Napretka, popularnim Jakuzama, koji su bili iza gola.

Međutim, VAR je reagovao i ustanovio da je golman Napretka Nikola Vasiljević pomerio obe noge sa gol-linije, što je protivni novim pravilima, gde bar jedna noga golmana mora da bude na liniji u momentu šuta sa bele tačke.

Nakon što je sudija doneo odluku da se penal ponovi, usledilo je žestoko nezadovoljstvo Kruševljana, a iz ponovljenog penala Rikardo je bio precizan i ispostavilo se da je postavio konačan rezultat.

Međutim, Napredak se nije pomirio lako sa tim, već je čak i na zvaničnoj stranici objavio snimak uz sraman komentar protiv Partizana.

- Vode poštenjačine 0:1 golom iz drugog penala i imaju igrača više. Hvala Kruševac, vi ste Napredak, a ovo agrarno će za dva sata nazad - stoji u sramnom komentaru na zvaničnom nalogu Napretka.

Ono što je dodatna ironija jeste i to da je Napredak upravo u tom snimku odbranjenog penala otklonio i poslednju dilemu oko toga da li je sudija opravdano postupio, jer se u njihovom snimku iza gola jasno vidi da je Vasiljević iskoračio sa obe noge ispred linije pre nego što je Rikardo uputio šut.

Da ne govorimo i da se na snimku vide primitivni gestovi pojedinih navijača Napretka koji su se hvatali za genitalije misleći da je njihov golman odbranio penal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FK Napredak Kruševac (@napredak.official)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    4. oktobar 2021 | 10:22

    Pa ovde se jasno vidi da je leva noga još u milimetarskom dodiru sa gol linijom u trenutku šuta. Čemu ovakav naslov? Neopravdano ponovljen penal. Ne vidi samo onaj ko neće. Sramota.

  • Zof

    4. oktobar 2021 | 10:37

    Partizanovac sam al se stidim. Na ovaj način ne želim titulu.

  • hogar

    4. oktobar 2021 | 10:27

    opet partizanu se gleda kroz.......prste......i opet ce grobari da vicu kako samo zvezdi se to radi a njima... ma dajte molim vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA