≫ 

Treneri Voše i Radničkog se svađali pred novinarima i kamerama: "Ko se valjao?" "Jesam te prekidao?"

Burno je bilo na konferenciji na Karađorđu

  • 0

Buran meč odigran je u Novom Sadu između Vojvodine i Radničkog iz Niša, koji je na kraju završen nerešenim rezultatom 1:1. Još burnija je bila konferencija za novinare na kojoj je došlo do rasprave dvojice trenera, koji su imali različito mišljenje o utakmici.

Slavoljub Đorđević je optužio rivala da su se valjali i odugovlačili vreme, što je izazvalo reakciju njegovog kolege koji je sedeo pored njega.

- Ne mogu da budem zadovoljan, igrači po ko zna koji put iz prevelike želje loše uđu u utakmicu. Dobili smo gol iz jednog šuta, to nije bila ni šansa. Posle smo pokušali sve da se vratimo, jednostavno nije išlo. Bunker je bio opravdan, spustili su se nisko, sve što su mogli da urade oni su uradili. Ušla je velika nervoza u igrače, jer je bilo mnogo nefudbalskih stvari, od 45. minuta je krenulo valjanje, zadržavanje vremena - komentarisao je Slavoljub Đorđević, nakon čega mu je u reč upao Radoslav Batak.

- Ko se valjao? Naš igrač leži vi dajete gol. Ko se valjao? - pitao je Batak Đorđevića, kome nije bilo pravo što mu je kolega upao u reč.

- Jesam te prekidao? Prvo Kahriman 45. minut. Uopšte neću da se svađam. Majstore, on se okliznuo i pao sam, taj kod gola. Ja te nisam prekidao. Šta, da izbacimo loptu kada padne sam? Ja se tebi nisam mešao, to je moje mišljenje, ti ako vidiš drugačije, to je tvoj problem, moj nije - odgovorio je Đorđević.

Pogledajte raspravu u videu na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA