Marko Nikolić definitivno napušta Lokomotivu: Njegov menadžer se oglasio i otkrio planove za budućnost

Nije dugo trajala "ljubav" između Lokomotive i Marka Nikolića

  • 2
Marko Nikolić Foto: Profimedia/Sputnik

Ruski mediji su najavili, a Dejan Joksimović, trenerov agent, je to i potvrdio za ruski "Metaraings.ru" - Marko Nikolić će sporazumno raskinuti ugovor sa Lokomotivom!

Ne bi smeo srpski trener da bude preterano tužan zbog ovakvog raspleta, jer će zbog svog ugovora zaraditi tri miliona evra zbog ovog otkaza.

Već je krenulo i nagađanje gde bi Nikolić mogao da nastavi karijeru, za sada se pominju Specija, kao i Ludogorets. Ipak, njegov agent je potvrdio da napušta Lokomotivu, ali je govorio i o njegovim planovima u budućnosti.

- Marko će definitivno napustiti Lokomotivu, ali prerano je govoriti o novom klubu. Poznavajući ga, mogu da kažem sa 90 odsto verovatnoće da do januara neće imati novi klub - poručio je Joksimović za ruske medije.

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    5. oktobar 2021 | 12:20

    Bella ciao bella ciao bella ciao bella ciao bella ciao cuso ciao

  • E se!

    5. oktobar 2021 | 12:17

    E pa Partizan već ima trenera,kad nemaju gde kao i fudbaleri vraćaju se ljube grb dok ne dobiju 500 evra veću platu.to je njihova ljubav prema klubu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA