≫ 

"Nadao sam se da će Mesi igrati za džabe": Zanimljiva izjava predsednika Barselone

Laporta ističe da mu klub svakako ne bi ostao dužan da je Argentinac odlučio da igra besplatno

  • 6
Lionel Mesi, Đoan laporta Foto: Profimedia

Predsednik Barselone Đoan Laporta da je jean zanimljiv intervju za "RAC1" u kom se osvrnuo na aktuleno stanje u klubu, ali se i još jednom dotakao Lionela Mesija!

Štaviše, te izjave oko Mesija su posebno privukle pažnju medija s obzirom na to da se Laporta nadao da će Argentinac igrati za džabe u klubu koji prolazi kroz teško finansijsko razdoblje.

- Na Mesija se ne ljutim. Znam da je imao ogromnu želju da ostane, ali isto tako i veliki pritisak zbog ponude koju je imao od PSŽ-a. Svi smo znali da Mesi ima veoma moćnu ponudu, ali ja sam se do poslednjeg trenutka nadao da će ostati u Barsi da igra besplatno. To bi mi se dopalo i ubedio bi me. Mislim da ni La Liga ne bi pravila problem. Ali nismo mogli to da tražimo od igrača takvog nivoa - rekao je Laporta i dodao:

- Tako sam mislio, jer ga poznajem. Pridružio se prvom timu kod mene, mnogo sam pomogao njegovoj porodici. Znao je da ću mu sve uzvratiti kada se naša ekonomska situacija oporavi. Nemamo dug prema njemu, možda neki koncepti ostaju, ali platićemo po dogovoru.

Laporta je poručio da Barsa ima 1,5 milijardi kredit, kao id a će Ronald Kuman ostati trener bez obzira na rezultate. Takođe, ističe da bi Barselona za pet godina trebalo da se potpuno oporavi.

>>> Posle bajkovitog plasmana na EP i pobede u Nemačkoj na startu kvalifikacija za SP, Makedonci su malo usporili, ali su i dalje u igri za plasman u Katar. Da bi mu se dodatno približili, mečeve poput večerašnjeg (20.45) gostovanja Lihtenštajnu moraju da rešavaju bez većih problema. Kvota na dvojku je 1,15, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lihtenštajn - Makedonija.

Video: Podšišaj me na Mesija: Neki kažu da je fanatizam, dok drugi čestitaju berberinovim veštim rukama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. oktobar 2021 | 10:21

    Jel ti radiš nešto za džabe u klubu? Ovo je izjava jednog velikog patriote koji sve radi iz ljubavi i džaba.

  • vk

    8. oktobar 2021 | 17:47

    Haahaa pa smanjio 50% platu sta ocete takav igrac sto ga ceo svet trazi da vi igra dzabe ovaj laporta udaren u glavu izgleda

  • Dragan

    8. oktobar 2021 | 23:37

    Mogao je da dodje u Zvezdu ili partizan ,dali bi mu duplo vise od ovog Laporte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA