≫ 

Osam utakmica za mesec dana: Zgusnut raspored Partizana, na terenu na svaka tri dana

Iskušenja počinju naredne srede u Kupu Srbije, posle koga će tim iz Humske odigrati još sedam mečeva za manje od mesec dana

  • 4
FK Partizan, FK Flora Foto: MN Press

Treći takmičarski ciklus Partizana ove jeseni, posle reprezentativne pauze, biće jednako težak i zgusnut kao i minula dva, koja su crno-beli okončali sa uspehom, kako u Supeligi, tako i u Ligi konferencija, gde drže prva mesta. Iako su pomerili datum odigravanja Kupa za narednu sredu (13. okbobar, 16.30), izabranici Aleksandra Stanojevića će 27. oktobra u rasporedu "dopisati" zaostali meč sa Metalcem.

Dva kluba su načelno već sve i dogovorila, ostalo je još samo da se zvanično obelodani pomenuti datum i satnica, tako da Partizan neće imati "praznog hoda" već će u narednih mesec dana, počevši od pomenutog duela sa Trajalom u Kupu, igrati utakmice na svaka tri dana.

Odmah posle iskušenja sa Kruševljanima, crno-beli će u nedelju 17. oktobra nastaviti takmičenje u Superligi, pošto će ugostiti Radnik od 17.00 časova, a zatim, u četvrtak 21. oktobra sledi meč trećeg kola Lige konferencija sa belgijskim Gentom, takođe u Humskoj.

U nedelju 24. oktobra Partizan će gostovati TSC u Bačkoj Topoli, potom će na svom stadionu dočekati pomenuti Metalac (27. oktobar) i Čukarički (31. oktobar). Početkom narednog meseca, preciznije 4. novembra Stanojevićev tim gostuje Gentu u četvrtom kolu Lige konferencija, a poslednji meč, pre nove reprezentativne pauze, biće odigran 7. novembra u Humskoj i to protiv Proletera.

Sve u svemu, pun raspored za crno-bele, koji pred sobom imaju mnogo izazova, ali i motiva da zadrže vodeća mesta u Superligi i grupi Lige konferencije, ali i da se domognu naredne faze u Kupu Srbije, što im je prvi zadatak i to bez nekolicine reprezentativaca.

Video: Stanojević posle Kruševca zadovoljan samo pobedom, čudi ga nervoza ekipe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suma je bog

    10. oktobar 2021 | 17:29

    nema se vise volje navijati kad je sve namjesteno..partizan prvak..vraca mu se za proslu godinu kad su naocigled cijele srbije pustili kup i neke utakmice u prvenstvu..ova titula se nece racunati..stanojevicu odlazi i vodi sa sobom izdajnike..nismo sumu uaboravili..napolje iz partizana

  • Sale

    10. oktobar 2021 | 16:05

    Da nema utakmica valjda bi trenirali ili se varam bolje utakmice a ni su valjda profesionalci šta bi da igraju englesku ligu po njima jedna tekma mesečno i velike pare u džep samo kuknjava..

  • Меми

    10. oktobar 2021 | 22:59

    Таман да видимо имамо ли тим и колико вредимо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA