≫ 

Evo zašto je gol Embapea protiv Španije regularan, iako su svi videli da je u ofsajdu

Buskets otkrio reči sudije Tejlora...

  • 11

Gol Kilijana Embapea za trofej Francuske u Ligi nacija izazvao je veliku kontroverzu, jer je skoro čitav fudbalski svet u nedelju veče smatrao da je Španija oštećena!

Mišljenja se verovatno neće menjati ni dan posle, a bes je veći i zbog činjenice da je Entoni Tejlor priznao gol u situaciji kada postoji VAR tehnologija - pogotovo što se i golim okom videlo da je Francuz najbliži golu Španije.

A upravo je kapiten Španaca Serhio Buskets otkrio šta im je Tejlor rekao, odnosno zbog čega je gol Embapea regularan.

- Sudija je rekao da je Erik Garsija hteo da zakači loptu i to je poništilo ofsajd. Ali, hteo je da igra loptom jer bi ona stigla do Mbapea koji je bio u ofsajdu?! To nema nikakvog smisla - besan je Buskets, dok mnogi nisu ni znali za ovo pravilo.

Uzalud su se Španci bunili, uzalud je fudbalska javnost bila ostala u čudu, Francuzi su na kraju uspeli da se domognu trofeja iako su gubili. Podsetimo, Španci su poveli u 64. minutu, Benzema je izjednačio dva minuta kasnije, da bi Embape u 80. završio posao.

>>> Makedonci su napravili najveću senzaciju kvalifikacija za SP pobedivši Nemačku kao gosti. Ako bi večeras (20.45) u Skoplju ponovili taj podvig bili bi na korak od obezbeđivanja baraža. Ali biće im teško - kvota na keca je čak 14, iks je 7,00, a dvojka 1,23. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Nemačka.

Kada smo već kod Embapea, u nastavku možete pogledati fotografije Ališije Ajlajs za koju mediji kažu da je navodno njegova devojka i da vezu kriju daleko od očiju javnosti:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pbln

    11. oktobar 2021 | 08:57

    Ofsajd kao kuća a vi pametari ne smarajte nas i izmisljenim pravilima

  • Naj

    11. oktobar 2021 | 08:50

    U šta se pretvorio.ovaj fudbal!

  • Joco

    11. oktobar 2021 | 09:29

    Pa ako je hteo taj igrač Španije da igra loptom tako isto je onaj što je dodao Mbappe-u hteo da odigra njemu a isto tako Mbapee je imao nameru da mu lopta dođe i da ide ka golu. Kakva glupost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA