≫ 

Zvižduci koje Tadić nije zaslužio: Podeljenja mišljenja oko penala i poteza kapitena!

I pitanje koje se nameće: Da li je Tadić trebalo da pusti Vlahovića da šutira?

  • 14
Dušan Tadić Foto: Marko Jovanović

Pobrao je Dušan Vlahović simpatije malobrojnih navijača Srbije partijom protiv Azerbejdžana u sredu veče, u kojoj je postigao dva gola za trijumf Orlova rezultatom 3:1 (1:1)!

Mogao je Vlahović da upiše i het-trik, hteo je da šutirao i penal koji je prethodio trećem golo Orlova, ali mu je loptu uzeo kapiten Dušan Tadić koji je sredinom drugog poluvremena kročio na teren.

Jeste Vlahović bio siguran iz prvog penala za vođstvo od 1:0, ali je šutirao samo zato što na terenu u tom trenutku nije bio Tadić, pa i Aleksandar Mitrović. Ovako, kapiten je namesto na belu tačku u 83. minutu za šta je nagrađen zvižducima publike. Zvižducima koje definitivno nije zaslužio.

- Mali Vlahović jeste pokupio simpatije navijača koji su očekivali da on šutira, ali ipak se zna red i ko je ko - rekao je posle meča za "Sportski žurnal" vršilac dužnosti predsednika FSS Nenad Bjeković.

Istog mišljenja je bio i Tomislav Karadžić, nekadašnji dugogodišnji prvi čovek Saveza.

- Stvar selektora Stojkovića je da Tadić šutira penal. od nas je organizacija poznata, disciplina postoji, tako da ne vidim nikakav problem - rekao je Karadžić, dok se na ovu temu nadovezao i Milovan Đorić:

- Tadić je kapiten, ali da sam ja selektor dao bih Vlahoviću da šutira. Zaslužio je mladi napadač, zbog partije.

Video: Orlovi pred polupraznim tribinama jure Mundijal, slaba poseta u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dobri irac

    13. oktobar 2021 | 08:43

    Po pravilu Vlahović ne bi smeo da šutira i prvi penal.Drugi bi od silne želje za het-trikom sigurno promašio ,zato ništa ne zameram Tadiću,

  • E pa

    13. oktobar 2021 | 08:47

    Nije trebao da sutira ni prvi penal a Tadic je autoritet za sve u Evropi samo za nase kontrase ne.

  • Sale

    13. oktobar 2021 | 09:11

    Znamo svi ko je Tadić i svaka mu čast za sve što je pružio za reprezentaciju, ali je sinoć sam trebao da pozove Vlahovića da izvede penal. Dečko je odigrao fenomenalno i trebao je da šutne penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA