≫ 

"Reći ću vam pravu istinu o Ibrahimoviću": Stanković pričao Italijanima o Zlatanu

"Možda sam otkrio njegovu tajnu, ali on je takav", poučuje nekadašnji Ibrin saigrač iz Intera

  • 2
Zlatan Ibrahimović, Dejan Stanković Printskrin: Twitter.com@Guillaumemp

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je tokom reprezentativne pauze jedan intervju novinarima portala "TuttoMercatoWeb", koji su u utorak veče uživo gledali utakmicu Srbije i Azrebejdžana!

Kao igrač koji je skoro celu svoju karijeru proveo u Seriji A, Stanković je i te kako zanimljiv tamošnjim novinarima zbog velikog broja tema koje mogu da otvore tokom razgovora s njim.

A jedna od njih je i Zlatan Ibrahimović, koji je delio svlačionicu sa Stankovićem svojevremeno, a kog je trener Zvezde opisao kao brata i iskrenog prijatelja.

- Ibra se potpuno razlikuje od onoga što vidite na TV ekranu. Rekao bih da je pravi Zlatan IBrahimović sasvim suprotan od toga. Pravi Zlatan je skroman i stidljiv. Kad smo sa prijateljima, on je rezervisan. Možda sam otkrio njegovu tajnu, ali on je takav, "na hleb da ga mažeš" - rekao je Stanković i dodao:

- Ima ogromno srce, verujte mi. Nedavno je napunio 40 godina i koristim ovu priliku da mu ponovo čestitam. Zadovoljan sam što je u ovim godinama i dalje na terenu i što se bori kao lav. Njegove ljudske osobine su dodatna vrednost za Milan, on sa 40 godina zna šta može na terenu i balansira sam po sebi.

Podsetimo, Ibrahimović je pre nekoliko dana proslavio rođendan na kom je bila čak i srpska pevačica Nada Topčagić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    13. oktobar 2021 | 13:45

    Reci nam ti istinu o tome ko ti sastavlja prvih 11 i o namestenim titulama, pusti ti Zlatana koji je bio vredjan iz vase famozne lože

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA