Pojavile se kvote za novi klub Dušana Vlahovića, pet imena su u najužem izboru!

Sve su prilike da Srbin neće napuštati Italiju

  • 2
Dušan Vlahović, Fudbalska reprezentacija Srbije

Foto: MN Press

Odluka Dušana Vlahovića da ne produžio ugovor sa Fjorentinom znači samo jedno - srpski napadač će na leto 99 odsto potražiti novi klub! Koji, to je pitanje na koje bi skoro svi ljubitelji fudbala želeli da daju odgovor!

Italijanski mediji pišu da su se, posle dva gola Vlahovića za reprezentaciju Srbije i informacije da ga je gledao jedan od najmoćnijih skauta, pojavile i kvote u tamošnjim kladionicama vezane za novi klub srpskog napadača.

Juventus je glavni kandidat za Vlahovićev potpis i kvota na takav razvoj situacije do leta iznosi tri. Zatim sledi nastavak saradnje sa Fjorentinom do isteka važećeg ugovora 2023. godine (četiri), dok je na prelazak u Totenhem, Mančester Siti i Atletiko kvota pet.

- Znate da je Vlahović supertalentovan, znate njegove igre iz Serije A. Apsolutno sam srećan što ga vidim na terenu, ako znate početak kvalifikacija, prva utakmica je bila protiv Republike Irske, bio je član startne postave, ne zbog lepote, već zato što ima kvalitet kao "devetka". Veoma sam zadovoljan ne samo golovima, već i njegovim ponašanjem na terenu. On je fajter, neko ko se nikada ne predaje. Igrač koji se uvek daje u svom poslu, želim mu samo da nastavi, sjajna budućnost je ispred njega - rekao je o Vlahoviću nedavno selektor Dragan Stojković Piksi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    14. oktobar 2021 | 11:37

    Полако! Тако сте и Сергеја продавали!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA