Veliki problem za Real: Jedan od četvorice "nedodirljivih" propušta El Klasiko?

Militao pokupio povredu na reprezentativnom okupljanju, pitanje je hoće li se oporaviti na vreme

  • 0
Espanjol - Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Defanzivac madridskog Reala Eder Militao napustio je kamp reprezentacije Brazila zbog povede mišića koju je zaradio tokom meča sa Kolumbijom!

Militao je izmenjen tokom pomenutog kvalifikacionog meča i to bi moglo da donese velike probleme Realu, jer, prema navdoima španskih medija, nije isključeno da propusti El Klasiko koji se igra 24. oktorba na Nou Kampu.

Brazilac će skoro sigurno propustiti i duels a Šahtjorom u Ligi šampiona, a koliko je to težak udarac za Real govori i pdoatak da je Militao jedan od četvorice igrača koji su ove sezone nastupakli na svih 10 mečeva. Pored njega, tu su Tibo Kurtoa, Karim Benzema i Federiko Valverde.

Trener Reala Karlo Anćeloti nije mogao da ostane bez Militaa u gorem trenutku s obzirom na to da Madriđani poslednjih nekoliko mečeva koriste Davida Alabu na poziciji levog beka umesto odsutnog Ferlanda Mendija.

Ukoliko Militao ne bude mogao da igra protiv Barselone, pomenuti Alaba će definitivno morati da stane "rame uz rame" sa Naćom u toj štoperskoj liniji.

Kada već pominjemo Militaa, dodaćemo da je on poslednjih dana u centru pažnje i zbog atraktivne devojke Karoline Lime koja ne propušta mečeve iz lože Realovog stadiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA