≫ 

Nasri postao novi "original" Ronaldo: Pustio stomačinu, ali magija je i dalje tu

Več posle mesec dana penzije se propisno zapustio

  • 2
Samir Nasri, Toni Parker, Didije Drogba, FK Olimpik Marselj Foto: Profimedia

Samir Nasri je nedavno zvanično okončao fudbalsku karijeru, a kada ga vidite kako sada izgleda, jasno je i zbog čega je odlučio da više ne igra na profesionalnom nivou.

On se pojavio na humanitarnom meču koji je održan u Marselju na stadionu Olimpika, gde je prikupljan novac za Unicef, a sve je šokiralo kada su videli koliko se ugojio.

Nasri je bio veliki talenat, koji je svojevremeno igrao i u Arsenalu, Mančester Sitiju, Sevilji... ali je tokom karijere bio problematičan i često nije vodio sportski život. Van terena se družio sa devojkama sumnjivog morala, pio je i izlazio, a često je bio i povređivan.

Sada, kada nema nikakve profesionalne obaveze, zapustio je svoje telo, pa deluje poput nekada Brazilca Ronalda, koji je takođe umeo da pusti stomak.

Ipak, i sa viškom kilograma i stomakom, Nasri je pokazao magiju tokom meča na kojem su nastupale i mnoge bivše zvezde Marselja poput Didijea Drogbe, Đibrila Sisea, Roberta Piresa, Marsela Desaija...

Jednim lucidnim pasom spojio je Sisea sa golom, ali on nije iskoristio šansu da se upiše u strelce, pa je divna asistencija propala.

Protivnici Nasrija, Drogbe i ekipe bili i neki poznati fudbaleri poput Lilijana Tirama, Estebana Kambijasa, Kristijana Karembea, Rikarda Karvalja... a pojačani su i nekim zvezdama francuskog sporta poput džudiste Tedija Rinera, Tonija Parkera i njegove devojke Aliz Lim.

Video: Najpoznatije preletačice u svetu fudbala: Devojke koje su menjale fudbalere kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    14. oktobar 2021 | 17:03

    Nikako ne mogu da shvatim da sportista posle karijere dozvoli sebi da izgleda ovako .....pa valjda je osnovna kultura da budeš u nekoj normalnoj formi iako se ne baviš više sportom profesionalno ali da postaneš invalid i da se ovako upropastiš to mi je stvarno neshvatljivo.... Od naših je vrlo loš primer Dejan Stanković,čovek je deformisan u ranim četrdesetim a igrao fudbal do pre šest,sedam godina.....pa rodjače ne moraš da budeš spreman kao ovaj Drogba ali bar budi primer tim ljudima koje treniraš,ti si i dalje sportista i posle karijere ,imaj neke mere i kontrole u životu ,dozvoliš sebi da postaneš starac za par godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA