Milanovac video "evro-fudbal": Metalac se protiv Žarkova provukao do 1/8 finala kupa

Gosti iz PLS-a su imali svoje prilike, ali je iskustvo presudilo u ovom meču

  • 1
Zarko Lazetic, FK Metalac Foto: MN Press

Fudbaleri Metalca su uspeli da izdrže napore Žarkova i prošli su u narednu rundu Kupa Srbije, rezultat je bio 3:2, a definitivno će imati za čim da žale gosti iz Prve lige Srbije, pošto su mogli da skinu skalp timu iz višeg ranga takmičenja.

Prva liga Srbije preti da postane mnogo interesantnija liga za praćenje od Superlige, nekoliko timova je već iskazalo ozbiljnu kandidaturu da se iduće sezone nađe u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji, što je pokazalo i Žarkovo u meču sa Metalcem.

Metalac je poveo već u osmom minutu kada je Nikola Furtula iskoristio sjajan pas Bogdana Jočića. Več osam minuta kasnije je bilo 2:0, ovoga puta je Damjan Krajišnik duplirao prednost.

Iako je rezultat govorio jedno, stanje na terenu je nešto skroz drugo, uspelo je Žarkovo da se vrati u igru već u 21. minutu preko Strahinje Čarapića.

Rezultatom od 2:1 se otišlo na poluvreme, te je tako najavljen još veći spektakl u drugom delu igre.

Fudbaleri iz Gornjeg Milanovca su ponovo došli do dva gola prednosti, kada je Srđan Nikolić "slučajno" matirao golmana posle pokušaja centaršuta. Nadu gostima je vratio Jovan Kokir u 81. minutu, ali to je sve što se moglo videti u ovom sjajnom meču.

Video: Crveno-beli su uspeli da savladaju Metalac u specifičnoj utakmici sa 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA