≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča CSKA - Zvezda

Crveno-beli od 19.00 u Moskvi igraju protiv jednog od najjačih timova Evrope

  • 5
Nikola Kalinić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju pakleni niz teških utakmica, a posle dve vezane pobede u Evroligi, na gostovanju Makabiju i kod kuće protiv Žalgirisa, čeka ih gostovanje u Moskvi protiv CSKA.

TV prenos meča biće na Sport klubu 1, a utakmica počinje od 19 časova. Zvezda nikada u istoriji nije uspela da pobedi CSKA u Evroligi, ima ukupno osam poraza.

Crveno-beli su ozbiljno oslabljeni, jer je nekoliko bitnih igrača povređeno, ali i sa skraćenom rotacijom izabranici Dejana Radonjića uz granitnu odbranu uspevaju za sada da pariraju najjačim klubovima u Evroligi. I Zvezda i CSKA iz dosadašnje tri utakmice imaju po dve pobede i poraz u Evroligi.

>>> Posle sjajnih pobeda nad Makabijem i Žalgirisom, Zvezda večeras (19.00) gostuje CSKA, koji ima mnogo kadrovskih problema, ali se pojačao Kenetom Faridom, i veliki je favorit. Kvota na keca je 1,17, a na Zvezdu čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Zvezda.

Video: Mnogi su mislili da se ovo nikad neće desiti: Navijači Zvezde skandirali Nikoli Kaliniću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • solunac

    15. oktobar 2021 | 07:00

    Пре него што напишете да Звезда никада није победила ЦСКА проверите! Звезда је победила ЦСКА 29.12.2016 ГОДИНЕ СА 78:67! Звезда никада није победила ЦСКА У Москви!

  • Miloš

    15. oktobar 2021 | 08:45

    Možda su mislili na pravu zvezdu koja je ugašena 2011 a ne na ovaj czvfmp2 koji postoji zadnjih deset godina kao klub 😂😂😂

  • Dule

    15. oktobar 2021 | 11:56

    Koga zanima taj mali antisrpski klub...kad igra igokea...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA