≫ 

Mesi grmeo na sudiju preko Instagrama, Argentina imala sreće u 65. minutu

Gaučosi minimalnim rezultatom dobili Peru

  • 0
Lionel Mesi Printskrin: Youtube/FEEL MY STYLE

Kažu da su unapred uračunate pobede one najteže, a čini se da je takav slučaj bio sa fudbalskom reprezentacijom Argentine koja je u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo jedva pobedila Peru kod kuće rezultatom 1:0.

Lautaro Martinez je bio strelac tog jedinog gola u 43. minutu, ali je Argentina imala dosta sreće u 65. minutu kada je fudbaler gostiju Jotun u 65. minutu pogodio prečku iz penala. Da li zbog njega ili ostalih odluka tokom meča, Lionel Mesi je nakon utakmice javno kritikovao sudiju putem Instagrama.

- Teška utakmica, nezgodna za igranje. Mnogo vetra, oni svi iza lopte ostavljajući nam jako malo prostora. Sudija uvek radi isto kada sudi našu utakmicu. Kao da to radi namerno. Ali tri boda, koji nas dodatno približavaju cilju - poručio je Argentinac.

Kod penala nije bilo ništa sportno, golman Martinez je zakasnio i nogama srušio rivala, ali je činjenica da je Gaučosima dva puta poništen gol na ovom susretu. Prvi u 10. minutu, drugi u samoj završnici.

Argentina je ostala šest bodova iza Brazila na tabeli, pošto su Nejmar i ekipa sa 4:1 dobili Urugvaj, dok je najuzbudljiviji meč odigran u Kolumbiji - uprkos tome što nije bilo golova.

>>> Drim tim PSŽ-a ne igra onako kako su mnogi očekivali. Možda je prilika da se trio Nejmar - Mesi - Mbape raspuca večeras (21.00) kada im u goste stiže Anže? Kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Anže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA