≫ 

Prijović ima novi klub: Nećete verovati gde je završio bivši reprezentativac Srbije

Očekivao se povratak u Evropu, ali se Prijović odlućio za Australiju

  • 13
Aleksandar Prijović, Aleksandar Kolarov Foto: MN Press

Nekadašnji srpski reprezentativac Aleksandar Prijović potpisao je višegodišnji ugovor sa Vestern Junajtedom iz Australije, potvrdio je klub!

Prijović je u Vester Junajted stigao kao slobodna igrač, pošto je tokom leta raskinuo ugovor sa Al Itihadom. Podsetimo, izgledalo je da će ove sezone predvoditi napad Crvene zvezde, činilo se da je stvar gotova, ali je došlo do određenih komplikacija posle kojih su čelni ljudi sa Marakane odustali od njega.

- Veoma sam srećan što sam došao u Australiju i radujem se što ću doživeti nove stvari igrajući fudbal u ovoj ligi. Znam da ovde ima dosta kvalitetnih timova i igrača i jedna čekam da se takmičim protziv njih. Uveren sam da mogu da pomognem timu i nadam se da ćemo se u budućnosti boriti za titulu - rekao je Prijović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09)

Iz kluba su potvrdili da su zadovoljni fizičkom spremom koju je Prijović pokazao po dolasku, a tamošnji mediji u prvi plan ističu njegov gol protiv Gruzije i odlazak Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Sa Legijom je dva puta bio prvak Poljske, kao i sa PAOK-om jednom, dok je učestvovao i u Ligi šampiona i u Ligi Evrope.

Kada smo već kod Prijovića, podsetićemo se i reči generalnog direktora Zvezde Zvezdana terzića koji je otkrio zašto crveno-beli neće dovesti 31-godišnjeg napadača.

- Nije se uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski, nego po mnogo osnova, pokazao je nadobudnost u razgovorima. Ne bi se uklopio u svlačionicu i sistem, mnogo veći igrači su dolazili ovde, pa su ipak pokazali poštovanje i želju da igraju u ovom klubu. To nismo prepoznali kod njega i odustali smo - jasan je bio Terzić.

>>> Drim tim PSŽ-a ne igra onako kako su mnogi očekivali. Možda je prilika da se trio Nejmar - Mesi - Mbape raspuca večeras (21.00) kada im u goste stiže Anže? Kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Anže.

Video: Prijović ne može bez narodnjaka, ni u teretani, ni dok vozi Ferari ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA