Novi predsednik došao u klub pre 5 dana i već traži da "sedne za sto" sa Srbinom

Benfika navodno želi da produži ugovor sa Svilarom

  • 0
Mile Svilar Foto: Paulo Nascimento/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sama činjenica da će za dva meseca moći besplatno da potpiše za neki drugi klub, naterala je novog predsednika Benfike Ruija Koštu da "sedne za sto" sa reprezentativcem Srbije Miletom Svilarom!

Mladi golman, koji je skoro debitovao za Orlove, jedan je od četvorice igrača Benfike kojima ugovor ističe relativno skoro, ali klub očiggledno ne želi tako lako da ih se odrekne. Prema navodima tamošnjeg "Rekorda" Žedson, Morato i Andre Almeida su ostala trojica.

Slučajevi Morata i Žedsona su slični i klub će obojici povisiti platu kako bi ostali na Lužu. To se posebno odnosi na ovog drugog koji, doduše, ima ugovor do 2023. godine, ali i želju da ode iz kluba zbog dosta bogatijih ponuda.

Što se tiče Svilara, pitanje je i koliko mu se ostaje u klubu za koji je ove sezone samo jednom sedeo na klupi. Takođe, i za drugi tim je branio samo dva puta. Ništa bolje za njega nije bilo ni prethodne sezone gde je uglavnom branio za B tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA