≫ 

Dribling iz pazarskog blata kao magija s Kopakabane: Potez o kome će pričati Srbija!

Neverovatna majstorija Nemanje Nikolića, koji se vratio u Spartak i odmah pokazao da će biti ogromno pojačanje "Plavih golubova"

  • 7

Spoj Nemanje Nikolića i Spartaka iz Subotice je savršen! Dokaz za to bila je njegova majstorija u Novom Pazaru, zahvaljujući kojoj se njegov tim sa tri boda vraća u Suboticu.

Spartak je savladao Novi Pazar sa 1:0 golom Lazara Tufegdžića u 71. minutu na izuzetno lošem terenu, gde je više bilo blata nego trave.

Najveće zasluge za gol i pobedu idu napadaču Spartaka, Nemanji Nikoliću, koji se nedavno vratio u redove Plavih golubova, gde je i u prošlosti igrao u femomenalnoj formi, koja ga je i preporučila Partizanu svojevremeno.

Iako je teren očajan, što se najbolje vidi i po dresovima igrača koji su završili u blatu "do guše", Nikolić je izveo pravu magiju, koja je podsetila na driblinge i poteze kakve izvode brazilski čarobnjaci s loptom na Kopakabani.

Na malom prostoru je izveo vrhunski dribling kojim je izbacio protivničku odbranu, nakon čega je "kao na tacni" uposlio Tufegdžića, kome nije bilo teško da matira golmana Novog Pazara, a ispostavilo se da je time i rešio meč.

Pogledajte njegov gol u videu na početku teksta:

Video: Katastrofa od terena u Novom Pazaru, ceo je izrovan: Iščpunano busenje i krtičnjaci svuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA