≫ 

Kramarić pokazao koliko je paklen igrač, Hofenhajm "petardirao" nesrećni Keln

Ubedljiva premijera osmog kola Bundeslige

  • 0
Andrej Kramaric Printskrin: Youtube/Bundesliga

Na krilima sjajnog Andreja Kramarića Hofenhajm je stigao do najubedljivije pobede ove sezone i to protiv Kelna koji je počišćen sa čak 5:0 na otvaranju osmog kola Bundeslige.

Da će biti problema za "Jarčeve" bilo je jasno uoči utakmice kada je objavljeno da dolaze na gostovanje bez kapitena Jonasa Hektora koji je bolestan, a njegov izostanak bilo je nemoguće nadoknaditi za tim koji je do ovog kola imao samo jedan poraz.

Hofenhajm je od starta nemetnuo žestok tempo, a presing koji su igrali brzo je omogućio vošstvo. Igrao se 31. minut kada je Kramarić genijalnim pasom pronašao Iljasa Bebua koji je lako zaobišao golmana Horna za vođstvo od 1:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku utakmice Hofenhajm prosto zgromio goste. Bebu drugim golom u 49. i Baumgartner u 51. doneli su brzih i velikih 3:0, a domaća publika je posebno bila oduševljena u 74. kada se u strelce upisao i Denis Gajger.

Mladi vezista proveo je gotovo godinu dana van terena zbog povrede, želeo je čak i da prekine karijeru u 23. godini, ali srećom istrajao je u nameri da se vrati na teren za šta je večeras nagrađen.

Tačku na trijumf Hofenhajma stavio je defanzivac Stefan Poš, a drugu asistenciju je upisao Kramarić, koji je bio apsolutno igrač utakmice jer je pasovima i driblinzima dovodio do ludila igrače Kelna.

Šteta samo što Hrvat nije krunisao partiju nekim golom, pogodio je prečku u 82. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA