≫ 

Ranijeri osetio bes Egipatskog kralja: Salah i Firmino uništili Votford za vrh tabele

Utakmica je podsetila na čuvenu dečju igru koja je nosila naziv "Viktorije"

  • 0
Liverpul rasturio Votford na gostovanju Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula rutinski su slavili sa 5:0 protiv Votforda u osmom kolu Premijer lige. Roberto Firmino je bio trostruki strelac, dok je najzapaženiju ulogu imao Mo Salah, koji je golom i asistencijom doprineo ovoj pobedi, jedan pogodak je bio delo i Sadija Manea.

Liverpul je nastavio tamo gde je stao pre dve godine, ponovo seje strah i trepet širom Premijer lige, kako igraju pod dirigentskom palicom Jirgena Klopa. Nemac je našao tu žicu i ponovo je uspeo da spoji veliku trojku u napadu Mane - Firmino - Salah, a ova trojica su mu vratili na najbolji mogući način i sada su demolirali Votford, čime su se vratili na prvom mesto na tabeli, makar do utakmice između Čelsija i Brentforda.

Prvi gol na meču je delo Sadija Manea, koji je dobio hirurški precizan pas od Salaha i to spoljnim delom stopala, čekala se odluka da li će biti poništen, međutim, zastavica je ostala dole, a jedino se promenio rezultat na semaforu.

Mo Salah, Liverpul, Sadio Mane, Votford Printskrin: +Sportdirect

Posle ovog gola na scenu je nastupio Roberto Firmino, koji se tek vraća u takmičarsku formu, a to je nagovestio na sjajan način, te je postigao tek tri gola.

Prvi je došao u 37. minutu utakmice, na asistenciju Džejmsa Milnera. Drugi gol je Brazilac postigao u 52. minutu utakmice, kada je Mane pokušao da dobaci loptu Salahu, ali je jedan odbrambeni igrač presekao loptu, time je zbunio Bena Fostera, a Firmino je sve lepo ispratio i lagano posprmio loptu u praznu mrežu.

Onda je došlo vreme za magiju... Mo Salah je uzeo loptu, pokušao je da predribla "žuti zid" koji se nalazio ispred njega, lopta je izbijena, ali se potom ponovo vratila do Salaha, on je sa nekoliko poteza izbacio kompletnu odbranu i levom nogom je pogodio drugi ugao gola.

Konačan rezultat je postavio Roberto Firmino u 91. minutu utakmice.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA