Vojvodina sačuvala bod na Banovom brdu: Čuka napadala, Tošić glavom izborio remi

Mogli su domaći i do povoljnijeg rezultata

  • 2
Nemanja Tošić Foto: MN Press

Po bod svakom nakon uzbudljivog derbija na Banovom brdu. Teško je zaključiti ko će njime biti zadovoljniji - Čukarički je sa novim nerešenim rezultatom zadržao niz nepobedivosti i produžio ga na šest utakmica, dok je sa druge strane, Vojvodina zadržala nadu za plasman u gornjem delu tabele - 1:1 (0:1).

U meču u kojem je Čukarički imao više od igre i više šansi pred golom protivnika, Vojvodina je ipak uspela da izbori pozitivan rezultat. Postigli su Novosađani pogodak u pravom momentu, što je u krajnjem zbiru presudilo da se sa Banovog brda vrate neporaženi.

Baš pred odlazak na poluvreme, u 45. minutu videli smo pogodak Vukadinovića. Bila je to lepa akcija Vojvodine koja je krenula sa desne strane, usledio je centaršut, a fudbaler gostiju našao se na pravom mestu u petercu i samo je uklizao kako bi ubacio loptu iza nemoćnog golmana Čukaričkog.

Video: Vošin mat u dva poteza: Vukadinović doveo Novosađane u prednost na Banovom brdu

Međutim, daleko od toga da se tim Saše Ilića predao. Naprotiv, usledio je odgovor, napadi su išli jedan za drugim, a izjednačujući gol pao je polovinom drugog dela igre. Centaršut nakon kornera je glavom u mrežu sproveo Tošić za veliko slavlje u 66. minutu.

Video: Korner koban po Vojvodinu: Tošić glavom iz prekida poravnao rezultat

Do kraja utakmice promena rezultata nije bilo, pa Čukarički ostaje trećeplasirani tim šampionata uz šansu da sklizne mesto niže u slučaju da pobedu sutra izbori TSC na gostovanju Proleteru. Sa druge strane, Vojvodina će ostati na šestom mestu na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Trener Kolubare posle debakla hraro stao i poručio: Ovo sve večeras da se zaboravi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    16. oktobar 2021 | 21:03

    Trebalo je da bude najmanje 5:0 za Čukarički. Tužna je Vojvodina sa ovakvim trenerom (bunkeraš)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA