Čelsi čupao tri boda iz Brentforda: Novajlija četiri puta na smrt prepao šampiona Evrope

Drugi način se zove Ben Čilvel

  • 1
Ben Čilvel

Matt Dunham

Fudbaleri Čelsija uspeli su da savladaju Brentford na gostovanju sa 1:0 u osmom kolu Premijer lige, ali se može reći da su "plavci" četiri puta bili na rubu da ipak odu sa pola plena kući.

Imajući u vidu da je Romelu Lukaku u veoma lošoj formi, da mu ne ide baš onako kako bi on, ali i navijači hteli, Čelsi je morao da se snađe na drugi način.

Drugi način se zove Ben Čilvel.

Bek, koji je ove sezone osuđen na rotaciju sa Markusom Alonsom na boku, postigao je jedini pogodak na susretu.

Lopta je doletela u peterac gde je Lukaku uspeo da se zagradi, štoper je uspeo da reaguje i delimično otkloni opasnost, ali je natrčao Čilvel koji je sa ruba šesnaesterca prelepo pogodio gornji levi ugao.

Sve to se desilo u poslednjem minutu prvog poluvremena, ali to protivnika nije ubilo u pojam, što govore silne šanse u drugom delu igre.

Domaćin je dva puta pogađao stativu, jednom je Čaloba sa gol linije uspeo da otkloni opasnost, a jednom je i golman Mendi uspeo krajnjim naporima da spreči loptu da uđe u gol.

Na kraju, Čelsiju sva tri boda koja su ga vratila na čelo tabele i tu će provesti do naredne runde takmičenja u engleskom elitnom takmičenju.

Video: Korner koban po Vojvodinu: Tošić glavom iz prekida poravnao rezultat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA