≫ 

Klop nema nikakvu dilemu: "U ovom momentu, Salah je najbolji fudbaler na celom svetu"

Egipćanin je sinoć upisao gol i asistenciju u pobedi protiv Votforda

  • 0
Muhamed Salah

Rui Vieira

Dominantno je sinoć u ranom terminu Premijer lige prošao Liverpul preko "Vikaridž rouda". Nije to bio najlepši debi za Klaudija Ranijerija na klupi Votforda, ali Jirgen Klop i njegova četa nisu bili nimalo milosrdni. Spakovali su pet golova i nastavili su trku za titulom šampiona Engleske.

Jedan od junaka meča uz Roberta Firmina koji je upisao het-trik, bio je i Mohamed Salah. Egipćanin je sa takvom lakoćom povezivao saigrače, a i sam je upisao jedan gol. Zbog toga je Klop istakao da je on trenutno najbolji na svetu.

- Njegova igra u današnjoj utakmici bila je odlična. Dodavanje kod prvog gola bilo je fantastično, a drugi pogodak je poseban. On je odličan igrač, svi to dobro vidimo. Ko je bolji od njega? Ne moramo da pričamo o tome šta su Mesi i Ronaldo uradili za fudbal, niti da govorimo o njihovoj dominaciji. Ali trenutno, Salah je najbolji na svetu - rekao je Klop za engleske medije.

Zanimljiv je podatak koji kaže da je Salah postigao 12 golova na poslednjih 15 utakmica u dresu Liverpula, a da je na sve to dodao šest asistencija. Iako je to podatak za svaku pohvalu, Mo je skroman.

- Svaki put kada sam u šesnaestercu pokušavam da dodam loptu nekome da postigne gol ili da budem strelac. Uvek se radi o ekipi. Uvek pokušavam da igram za tim. Najvažnija stvar danas je to što smo postigli dobre golove, svi mi napred smo bili strelci. Nadam se da možemo tako da nastavimo - istakao je Egipćanin.

Video: Korner koban po Vojvodinu: Tošić glavom iz prekida poravnao rezultat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA