"Još jedna porodica koju si uništio": Vanda besna zbog Maura, kaže da je gotovo

Ljubavna sapunica kojoj nema kraja

  • 0
Vanda i Mauro Ikardi

Foto: Profimedia

Preljuba za preljubom. Nekako smo već i navikli da sa određenom dozom "čuđenja" pričamo o svim dešavanjima vezanim za Maura Ikardija i Vandu Naru. I izgleda da je konačno sve između njih "puklo" kao neki balon i da više nema sloge pod krovom. Dobro obavešteni izvori tvrde, što je bilo ljubavi - bilo je!

Francuska štampa podseća se kako je nastala porodica Ikardi, pominje čuvenu preljubu sa Maksijem Lopezom... I sve to zbog objave Vande Nare na Instagramu koja je zapalila ovu društvenu mrežu, izgleda da je stvarno gotovo.

- Još jedna porodica koju si uništio zbog k***e - besno je napisala Vanda.

Vanda Nara

Foto: Instagram / Printscreen

Svu krivicu zbog loših odnosa, Nara je sručila na argentinskog fudbalera i pritom ga je otpratila sa društvenih mreža što nekako i znači da je između njih dvoje sve gotovo u ovo moderno doba. RMC Sport piše da je Ikardi prevario suprugu što je ova saznala, a Gazeta delo Sport piše da se Vanda poverila rođaki i rekla da je sada "razvedena" žena.

U Argentini dodatne informacije. Tamošnji Ole piše da je za sve kriva jedna argentinska glumica, koja je došla glave Ikardiju. Njeno ime se ne pominje, ali je izvesno da će posle novonastale situacije i ona izaći iz senke. I napraviti novu ljubavnu sapunicu, jer sa Maurom druačije i ne može.

Video: Pobednički tompus Terzića u Lazarevcu, zvezdin direktor s užitkom pratio crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA