Zajahao svog prijatelja, dobio crveni, zaplakao pa se izvinio: "Volim te, brate"

Luiz Felipe se pokajao zbog svog ponašanja nakon meča sa Interom, kada je shvatio da je prenaglio i da njegova šala nije bila primerena u tom trenutku

  • 0
luiz felipe

Foto: Twitter/chubbyMO_

Fudbaleri Lacija odneli su veliku pobedu protiv Intera, ali su doživeli i jedan "poraz". Posle meča, Felipe Luiz je poželeo da se našali sa svojim bivšim saigračem, Hoakinom Koreom, tako što mu je skočio na "krkače" ali je dobio crveni karton, te je zaplakao posle meča. Nije prošlo dugo, a Brazilac je odlučio da se izvini i objasni zašto je to uradio.

Svašta smo mogli videti na terenima širom sveta, pogotovo u onim ligama koje nisu pod budnim okom posmatrača, što je upravo još čudnijim učinilo ovo ponašanje štopera Lacija, koji se takmiči u jednoj od najgledanijih i najjačih liga na svetu.

On je nakon poslednjeg zvižduka odlučio da skoči na krkače Korei, ovaj ga je udario laktom, pa je odmah nastala i velika gužva na terenu koja je rezultirala crvenim kartonom za štopera "Nebeskoplavih". Ipak, nakon meča je na njegovom Instagram profilu osvanula i poruka kojom je poželeo da se izvini svom prijatelju - Hoakinu Korei.

- Želeo bih da prokomentarišem negativne posledice u vezi sa onim onim što se dogodilo na kraju utakmice. Pre svega, želim da razjasnim da izuzetno poštujem Inter, kao i svaki drugi klub. Svi smo profesionalci, radimo na postizanju svojih ciljeva i nikada ne bismo propustili da poštujemo drugog profesionalca. Na kraju utakmice sam skočio "Tucu" na ramena jer je on jedan od velikih prijatelja koje mi je fudbal dao.

- Naše porodice su prijatelji i oduvek smo bili veoma bliski. Tamo, najviše od svega sam želeo da ga zagrlim i da se našalim zbog rezultata, onoliko koliko nam prijateljstvo dozovoljava, ali sam prenaglio. Možda, retrospektivno, to nije bilo najbolje vreme ili najpogodnije mesto. Izvinjavam se svakome ko se osetio uvređenim i pojašnjavam da ni na koji način nisam pokušao da budem nepristojan prema njemu, prema drugim sportistima ili prema Međunarodnoj instituciji i njenim strastvenim navijačima. Bio je to nedužan čin, osobe koja ima veliku naklonost prema Tuku! Volim te brate.

Video: Ovo više nije humano! Zvezda demolirala Kolubaru a još prvih 45 minuta nije gotovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA