≫ 

Huligani se potukli na terenu u Slovačkoj, u pozadini zastava "Kosovo je srce Srbije"

Prekid se dogodio u 15. minutu meča između Spartaka iz Trnave i Slovana iz Bratislave

  • 6
Slovan navijači Foto: Sport Klub / Printscreen / Youtube

Ranije su nemile scene na stadionima u Srbiji nekako bile kao "dobar dan". U poslednjih nekoliko godina situacija je koliko-toliko bolja i mirnija i nismo imali teže incidente. Barem ne onakve kakve smo danas videli u Slovačkoj.

Tamo je meč 11. kola Fortuna lige između Spartak Trnave i Slovana iz Bratislave prekinut u 15. minutu zbog ogromnog ispada navijača. Naime, prvo je jedna grupa odlučila da uleti na teren i sukobi se sa pripadnicima organa reda, a potom su sa druge strane rivalski navijači isprovocirani scenama odlučili da preuzmu stvari u svoje ruke.

Fudbaleri su se brzo povukli ka tunelu, nakon što je situacija eskalirala, a sudija Filip Glova je momentalno prekinuo utakmicu. Letele su baklje, navijači su se uglavnom tukli golim rukama, a epilog svega je da je nekima morala da se ukaže i lekarska pomoć.

I sve to dok se u pozadini na jednoj od tribina kod najvatrenijih navijača vijorila zastava "Kosovo je srce Srbije". Podsetimo, Slovačka nije priznala nezavisnost samoproklamovane države.

Ostaje pitanje da li će se utakmica uopšte nastaviti danas, odnosno da li će se ostatak odigrati pred praznim tribinama u nekom naknadnom terminu. Očigledno je da će policija morati da "isprazni" tribine deo po deo, da ne bi došlo do nereda i u samom gradu.

Video: Miloš Jojić posle opasde gola Radnika najzad savladao golmana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T N.

    17. oktobar 2021 | 18:24

    Naša boranija sa motanja kablova, ima ih po deset muškaraca u jednoj sobi i sekiraju se za Kosovo.

  • Mirko

    17. oktobar 2021 | 21:16

    Nismo najgori samo te tajmune kodnsd izbaciti iz navijača i gotovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA