≫ 

Vanja odbranio penal Insinjeu, Osimen ipak vratio Napoli na prvo mesto u Seriji A

Tokom drugog poluvremena je poništen i gol Di Lorenca zbog ofsajda nakon pregleda VAR snimka

  • 0
Lorenco Insinje

Foto: Tanjug / AP

Uzbudljivo veče u Seriji A nastavljeno je okršajem između Napolija i Torina u kojem iznenađenje ipak nismo videli. Mogao je apsolutni junak gostujućeg sastava da postane golman Vanja Milinković-Savić, ali se na tom putu isprečio Viktor Osimen koji je domaćima zadržao prvo mesto na tabeli i perfektan skor - 1:0 (0:0).

Razlog zbog kojeg trener Torina neće imati nikakvih primedbi na račun Vanje je činjenica da je u 27. minutu odbranio penal Lorencu Insinjeu. Ostao je srpski čuvar mreže hladan kao špricer i zaustavio je ponajboljeg fudbalera domaćih.

 

Statistika na prvi pogled kaže da je Torino u najmanju ruku bio ravnopravan rival i zaista je tako i bilo. Josip Brekalo je u 66. minutu propustio ponajbolju šansu za Bikove i to nekih desetak minuta nakon što je Di Lorencu poništen gol zbog ofsajda nakon konsultacija sa VAR-om.

Pobedu Napoliju je nakon ogromne zbrke u kaznenom prostoru u 80. minutu doneo Viktor Osimen. Lopta se odbijala kao na fliperu, nije stigla ni da padne na zemlju kada se ovaj fudbaler vinuo u vazduh i glavom je zakucao u nebranjeni deo mreže za veliko slavlje.

 

Napoli je do kraja mirno sačuvao prednost i upisao ukupno 24. bod u Seriji A, čime je ostao maksimalan u uvodnih osam kola. Sa druge strane, Torino u proseku osvaja bod po kolu, pošto sada ima osam bodova iz isto toliko mečeva na 12. mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Brzopotezno vođstvo Proletera: Kojić glavom prebacio golmana TSC-a na Karađorđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA