≫ 

Zvezdin fudbaler konačno na terenu: "Valjda ću jednog dana saznati zašto ne igram"

Vukanović u Lazarevcu upisao prve minute u novoj sezoni

  • 20
Aleksa Vukanović

Foto: Marko Jovanović

Osim jedne od najubedljivijih pobeda Crvene zvezde u istoriji, meč protiv Kolubare u Lazarevcu (7:1) pamtiće se i po povratku napadača crveno-belih Alekse Vukanovića na teren!

Nije Vukanović bio povređen, nego jednostavno nije dobijao šansu od strane Dejana Stankovića koji je poslednji put na njega računao još u finalu Kupa prethodne sezone protiv Partizana. Od tada, nijedan minut za napadača koji je dobio šansu u drugom poluvremenu.

- Drago mi je da sam bar ušao, jer nisam dugo igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu. Po završetku jeseni biću spremam da tražim novi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to mi je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme - rekao je Vukanović za "Sportski žurnal."

Na pitanje zašto nije igrao ove sezone, da li je jaka konkurencija možda razlog, Vukanović je rekao:

- Stvarno to ne znam i neću da ulazim u razloge. Moje je da ćutim i da radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu, ne znam... Zaslužio sam više da igram, poštujem odluku trenera. Nikad nisam imao toliki razmak između dve utakmice, čak nisam ovoliko pauzirao ni zbog povrede.

Poručio je Vukanović i da bi voleo da ostane u Zvezdi, da produži ugovor na zimu, te da posebnu zahvalnost za sve duguje navijačima najtrofejnijeg srpskog kluba.

>>> Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

Video: Zvezdino dete presudilo Kolubari

Video: Ovo više nije humano! Zvezda demolirala Kolubaru a još prvih 45 minuta nije gotovo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    18. oktobar 2021 | 08:18

    Da ima vise Kolubara u ligi i ti bi vise igrao

  • Dusan

    18. oktobar 2021 | 08:06

    Kralju tvoj nivo je za prvu ligu, nikako za zvezdu. U ligi prolazi nekako al kad te gledam u ligi evrope ili šampiona samoubistvo!

  • Saša

    18. oktobar 2021 | 09:06

    Mnogo tanak igrač za zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA