Solskjer sprečio Ronalda da ode u svlačionicu i naterao ga da se vrati kod navijača

Barem tako pišu britanski mediji

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Portugalac Kristijano Ronaldo odigrao je u subotu popodne verovatno najslabiji meč u dresu Mančester junajteda, otkako se ovog leta vratio an Old Traford!

Ronaldo je praktično bio neprimetan u porazu od Lestera rezultatom 4:2, da bi svoju nervozu i ljutnju ispoljio nakon poslednjeg sudijskog zvidžuka - kada je odlučio da ode odmah u svlačionocu!

Međutim, prema navodima britanskog "Ekspresa" menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer ga je sprečio u tome i pozvao ga da se vrati kako bi aplaudirao navijačima na "King Pauer" stadionu.

- Solskjer je na taj način jasno želeo da da do znanja Ronaldu da je poštovanje prema navijačima od najveće važnosti, bez obzira na konača rezultat utakmice - stoji u izveštaju.

Inače, Junajted se nalazi u velikoj krizi rezultata s obzirom na to da su u poslednja tri kola uzeli samo jedan bod - i to onaj kod kuće protiv Evertona kada je Ronaldo takođe bio besan i krenuo je pravo u svlačionicu posle meča.

>>> Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA