Zvezda Premijer lige: "Biću razapet ako se sazna da sam homoseksualac"

Priznao je i da se psihički loše oseća i da ide na terapije

  • 3
No room for racism, Premijer Liga Foto: Tanjug/AP

Britanski "San" objavio je u ponedeljak članak kojim je uzburkao javnost, a u kom "glavnu ulogu" ima zvezda Premijer lige koja tvrdi da je homoseksualac!

Identitet se. naravno, nije otkrio, ali jeste navodna ispovest fudbalera koji se poverio da će biti razapet ukoliko se sazna za to, te da je u strahu da uopšte izlazi napolje zbog toga.

- Godina je 2021. i trebalo bi da budem slobodan i svima kažem ko sam, ali postoje neki navijači koji su i dalje u 80-im godinama. Želim da budem otvoren prema ljudima, jer to sam ja i ponosan sam, ali je istina da ću biti razapet - svedoči fudbaler i dodaje:

- Kada igram, osećam da igrači mogu da pogode da sam gej i da mi sude zbog toga. Zapitam se da li mogu to da osete zbog odeće koju nosim. To je psihički uticalo na mene i osećaj je strašan.

"San" dalje navodi da je pomenuti fudbaler razgovarao i sa Amal Fašanu. nećakom bivšeg igrača Noriča Džastina Fašanua koji je 1990. priznao da je gej i osam godina kasnije izvršio samoubistvo.

Amal je osnovala dobrotvornu organizaciju posveženu borbi protiv homofobije i rasizma u sortu, a istovremeno je i veliki zagovornik poboljšanja usluga mentalnog zdravljaza profesionalne fudbalere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA